Să faci ce zice părintele, nu ce face el

Să faci ce zice părintele, nu ce face el
Evaluaţi acest articol
(5 voturi)

* Violenţă. „Un bărbat bruschează și trage de păr o femeie care ține un copil în brațe pe o stradă din centrul Bacăului. Bărbatul a băgat-o cu forța în mașină și a demarat în viteză”, relata Antena 3, într-o ştire. Din păcate, violenţa conjugală face parte din viaţa noastră obişnuită numai că, de această dată, agresorul are un statut special. După cum au titrat jurnalele de ştiri difuzate de la Digi24, Pro Tv şi Antena 3, este preot la o parohie din localitate. Conform jurnaliştilor, femeia agresată nu a depus plângere penală, dar polițiștii s-au autosesizat ca urmare a imaginilor apărute pe Internet.

Interesant este că, printre sutele de oameni care s-au arătat indignaţi de scena făcută publică pe o reţea de socializare, a reacționat însuși protagonistul. „Aș vrea să îmi cer iertare în fața tuturor pentru ieșirea mea de mai devreme. Recunosc că nu am niciun fel de scuză a modului în care am procedat, nu aș vrea să mai văd cum este denigrată imaginea Bisericii și a preoților din cauza mea”, a scris bărbatul explicând că a fost „o orbire de moment”.

Cred că prima care ar fi meritat să i se ceară public iertare este soţia, umilită şi agresată în văzul tuturor. Despre dânsa nu aflăm decât că este bine, acasă, cu copilul. Trist! Dar ştiţi cum se zice: să faci ce zice popa, nu ce face popa...

Citit 1596 ori Ultima modificare Vineri, 07 August 2020 18:25

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.