Săptămâna gălăţenilor la Antena 1

Săptămâna gălăţenilor la Antena 1
Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

* Talent. Alexia Lupea, o gălăţeancă de 17 ani, a cântat în coreeană pe scena X Factor, iar Petru Lazăr, un gălăţean de 17 ani, a primit un cuţit la „Chefi la cuţite”. Din păcate, niciunul dintre cei doi nu a mers mai departe în competiţie, aşa cum mi-aş fi dorit.

Recunosc, de câte ori aflu despre un gălăţean ajuns la televizor în competiţiile de talente, fie ele artistice ori culinare, îmi doresc să meargă cât mai departe, mai ales dacă e talentat. Tocmai de aceea cred că Alexia ar fi meritat mai mult de un „Da”, mai ales că a fost o adevărată explozie de energie pe scenă, şi nu-i deloc uşor să interpretezi „Kill This Love” şi să dansezi în acelaşi timp. Iar cel mai mult m-a deranjat atitudinea nedreaptă a Deliei, care i-ar răpit inclusiv şansa de a face parte dintr-o trupă, sub îndrumarea lui Florin Ristei…

Iar povestea lui Petru Lazăr, care dimineaţa învaţă la Grupul Şcolar de Industrie Alimentară "Dumitru Moţoc" din Galaţi, iar după este angajat bucătar la unul dintre restaurantele gălăţene, chiar m-a impresionat. A pregătit spaghete carbonara, după reţeta lui chef Florin Dumitrescu şi a reuşit să-i convingă de faptul că nu a pus smântână lichidă. Deşi pusese! Iar sfatul primit de la chef Scărlătescu, acela de a se face nu doar un simplu bucătar, ci bucătar celebru, mi se pare demn de urmat!

Citit 2296 ori Ultima modificare Marți, 06 Octombrie 2020 18:05

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.