”Lemn bun, lemn rău, tot cenuşă!”

”Lemn bun, lemn rău, tot cenuşă!”
Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

* Vâlvătaie. „Şi să nu uitaţi, v-o spune Maria Tănase: «Lemn bun, lemn rău, tot cenuşă! Importantă e flacăra!». Flacăra!”, au fost vorbele care m-au fript la suflet la penultima ediţie „iUmor”, rostite cu vâlvătaie de Adriana Trandafir. Artista o juca magistral pe Maria Tănase… interpretând un „roast”.

Da, recunosc, cred că locul marilor actori este pe scenele teatrelor de pretutindeni sau în filme fabuloase. Din păcate, teatrele sunt închise, cinematografele - la fel, şi ne-au mai rămas show-urile de talente mici, medii şi mari, precum şi telenovelele cu pretenţii de serial TV. În aste condiţii, te bucuri să primeşti, ca pe un dar neaşteptat, un monolog interpretat de un mare actor, printre glumiţe cu şi despre îmblânzirea păsăricilor şi amanţi neputincioşi.

La finalul roast-ului, Mihai Bendeac s-a grăbit să povestească despre funeraliile Mariei Tănase: "A fost înmormântarea cu cel mai mare număr de participanţi din istoria României. A participat un milion de oameni! Un milion”.

Ajunsă în culise, Maria Tănase a mai avut ceva de zis celor doi prezentatori, Dan Badea şi Şerban Copoţ: „V-aş dori când n-o să mai fiţi, să fiţi pe aleea mea!”. Reacţia? „Mamă ce adâncă a fost asta! Ne-a spart faţa!”. Mda, atâta-i nivelul.

Citit 2306 ori Ultima modificare Miercuri, 16 Decembrie 2020 00:18

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.