Deşi trimise la cratiţă, femeile n-ajung „Şefe la cuţite”

Deşi trimise la cratiţă, femeile n-ajung „Şefe la cuţite”
Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

* Lady chef. „Cea mai mare dorință a mea este să fiu prima femeie care câștigă Chefi la Cuțite”, a fost mărturia Roxanei Blenche care m-a urmărit pe tot parcursul finalei de miercuri noapte. Mărturisesc deschis, şi eu mi-am dorit ca ea să câştige farfuria de 30.000 de euro. Pentru că, atât cât am urmărit-o în concurs, mi s-a părut o profesionistă desăvârşită. Şi m-au impresionat calmul, siguranţa şi amabilitatea cu care oferea sfaturi, explicaţii şi soluţii, inclusiv în semifinală, arătându-le chiar ce să facă! Cum îi provoca să-şi depălească limitele, convinsă că vor reuşi! Şi fără să împroaşte în jur cu invective, înjurături şi mahalagisme!

"Chefii la cuţite" explicau aseară cât de greu le este femeilor să răzbească într-o lume a bărbaţilor din marile bucătării, şi cum sunt nevoite să se oţelească, inclusiv în limbaj, pentru a face faţă şi a se impune. Şi atunci mă tot întrebam de ce sunt aşa de lesne trimise femeile la cratiţă din moment ce tot bărbaţii se descurcă mai bine acolo! Serios! Iată dovada: opt sezoane câştigate de bărbaţi! Iar ultimul este chiar un tânăr de doar 26 de ani, Ionuț Belei, cuţitul de aur al lui chef Sorin Bontea.

Revenind la Roxana, mi-a plăcut demnitatea cu care a primit rezultatul şi eleganţa cu care a felicitat învingătorul! O veritabilă lady chef!

Citit 1064 ori Ultima modificare Vineri, 18 Decembrie 2020 00:08

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.