Beneficiile sexului clasic

Beneficiile sexului clasic

Evaluaţi acest articol
(5 voturi)
Fii primul care postează comentarii!

* Pe bune?! „Am emoţii! Mi-a zis mama că sunt întrebări din astea… cu sex. Şi problema e că eu n-am mai făcut de mult. Mi-e că am uitat, că poate o să mă încurc în seara asta”, se codea Viviana Sposub la începutul quiz-show-ului „Pe Bune?!”, de la Pro Tv. „E exact ca mersul pe bicicletă! Au rămas poziţionate în acelaşi loc”, a replicat amfitrionul, Mihai Bobonete. „Îţi suflu eu, dragă, stai liniştită”, a încurajat-o Lora. Ca în viaţă, de ce i-a fost frică n-a scăpat. Iată întrebarea: „Potrivit unui studiu publicat în 2017, sexul clasic: a) îmbunătăţeşte memoria femeilor; b) întăreşte rădăcina firului de păr şi întârzie albirea; c) scurtează timpii de reacţie şi ameliorează talentul de şofer”. În loc de răspuns, Viviana a cerut lămuriri: „Ce înseamnă sexul clasic?”. „Sexul de acum 20 de ani!”, a replicat Bobonete. S-a făcut trimitere la celebrul erotic „Emanuelle”, dar s-a născut o nouă temere. Că unii neştiutori vor crede că e bărbat! Viviana a ales ca variantă corectă a) şi a votat b)… că aşa a putut. Ei bine, prima variantă era corectă. Cică un studiu a scos la iveală că amorul cuminte şi misionar îmbunătăţeşte capacitatea femeilor de a-şi aminti cuvinte sau fraze uitate, deoarece poziţia contribuie la stimularea circulaţiei sângelui în această regiune a creierului.

Citit 924 ori Ultima modificare Vineri, 19 Februarie 2021 18:12

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro