O ţară de şoşoci şi şoşoace

O ţară de şoşoci şi şoşoace
Evaluaţi acest articol
(11 voturi)

* Starea Naţiei. "Când a început să urle Şoşoaca în Valea Jiului, s-au sinucis canarii, tată! Şi-au băgat gheara-n gât! Au zis că e prea mult! Cică pârâiau grinzile de susţinere din subteran. Femeie, fără urlete, că se dărâmă, dracu’, galeriile alea!", comenta luni, la ceas de seară, Dragoş Pătraru, la "Starea Naţiei", pe Prima Tv. Pe ecranul din spatele lui, cu freză de Gorgonă, se înfăţişa în toată forţa, senatoarea Diana Şoşoacă. Prezenţa domniei sale, pretutindeni şi oriunde, într-un permanent live pe Facebook, mă uimeşte de fiecare dată. Ceea ce a urmat, însă la "Starea Naţiei" m-a pus serios pe gânduri: "Sincer, trebuie să recunoaştem! O merităm pe Şoşoacă! Este personificarea incapacităţii noaste de a construi ceva temeinic în cei 30 de ani de după Revoluţie! O, da! O merităm, nenică, pe Şoşoacă! Merităm sirena asta care ne bubuie zilnic în timpane! Asta e! Atât s-a putut! Iar Şoşoaca? Şoşoaca doarme îmbrăcată, tăticu’, ca la Staningrad. Când sună alarma, ea a şi plecat unde de nevoie de… circ. E polivalentă, joacă pe orice post! Doamne-Doamne, ce ruşine de stat avem! E fără mască, dar n-are treabă, n-o opreşte nimeni! Uitaţi-vă foarte bine la această femeie. Este cadoul pe care îl merităm pentru că ăştia suntem, fraţilor, da, cam acesta e nivelul suntem o ţară de şoşoci şi şoşoace. Să nu ne mai dăm culţi în cap!", a spus Pătraru.

Citit 1374 ori Ultima modificare Marți, 23 Februarie 2021 23:32

Mai multe din această categorie:

2 comentarii

 • postat de SO-SO--lumineaza noaptea ca la amiaza!
  Joi, 25 Februarie 2021 12:24
  95.76.2.***
  Si la Galati se poate vorbi de specia so, un derivat, so-so-pi-ei!

  Astia de la noi au mana lunga si gura stramta, imbalsamati in constructii de neam prost chiar in buricul targului, cu etichete parlamentariste si pensii de le da afara prin conturi, scumpi la plimbari prin targul pastorit ad-hoc in turma unde si-au lasat excrementele politicianiste vandute scump in balele lasate de protibendada capului in galeata, in cabina de vot!

  La noi so-so-nu stiu, si nu ma bag, ca nu ma intetereaza, circula in capul gandului, ca iaca, acu si chiar maine mi-o fi si mie bine, si daca so-so-pi-ei, nu-i so-so-chiaza cine trebuie, inseamna ca asa trebuie sa fie!

  Va urma!
  3
  3
  Raportează
 • postat de eugen
  Miercuri, 24 Februarie 2021 11:00
  91.216.52.***
  Nu sunt votant Sosoaca, dar e nevoie de tipul ei de politician care sa spuna adevarul verde-n fata cretinilor din guvern.
  Nu uitati ca nu Sosoaca conduce tara asta ci un guvern condus de Florin Catu.
  Cu toate astea cea criticata e Sosoaca, nu Florin Catu ce e la butoanele tarii.

  Cand va ajunge Sosoaca sa conduca ceva in tara asta, abia atunci putem fi extrem de duri cu ea.
  12
  6
  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.