Între americanii şi românii care au talent

Între americanii şi românii care au talent
Evaluaţi acest articol
(9 voturi)

* A noastră cântă pe două voci! "Copiată după America's Got Talent!", a fost "verdictul" strigat de "atotcunoscătorii de ocazie", pe reţelele de socializare, după ce Ana Maria Mărgean a primit golden buzz luni seara, la "Românii au talent". "Experţii" s-au grăbit să pună şi link către momentul lui Darci Lynne şi să-l compare cu al româncei Ana Maria Mărgean.

Recunosc, o mai văzusem pe Darci, numai că Ana mi s-a părut cu mult mai talentată. Şi nu din naţionalism! Ci pentru că reuşeşte de minune să cânte pe două voci! Excepţional. Vorba lui Florin Călinescu, unii nu reuşesc nici cu gura larg deschisă performanţa Anei Mărgean de a cânta cu gura închisă.

Faptul că, de la jumătatea numărului său, juriul a urmărit-o în picioare, este un gest firesc, de respect faţă de un concurent absolut sclipitor! Andra şi Pavel Bartoş şi-au împărţit "pielea de găină" şi şi-au dorit să o trimită pe adolescentă în semifinala concursului. De fapt, ar fi fost imposibil pentru Ana să plece fără golden buzz!

În concluzie, celor care admit cu oarece condescendenţă talentul Anei le recomand să încerce şi ei să fie ventriloci. În fond, la "Românii au talent" e loc pentru toţi! Şi pentru ipocrizie, răutate gratuită, mâncătorie şi non-valoare...

Citit 1226 ori Ultima modificare Marți, 02 Martie 2021 22:50

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.