Nadine, între bacalaureat şi vise obsesive cu Măruţă

Nadine, între bacalaureat şi vise obsesive cu Măruţă

Pro TV
Evaluaţi acest articol
(4 voturi)
Fii primul care postează comentarii!

* Educaţie şi umor. "Este jenant... N-ai idee cum este să-i explici bărbatului de ce ai un vis obsesiv cu Măruță, faci tunel prin grădină, ca să ieși, să fugi cu Măruță în lume. A trebui să-i recunosc, pentru că uneori vin în bucătărie într-un anume fel și el zice: Iar l-ai visat pe Măruță", a povestit Nadine "La Măruţă". Da, vorbim despre Cătălin Măruţă, cel însurat cu Andra. Lăsând glumele la o parte, Nadine a povestit cu mândrie despre cum se pregăteşte intens să susţină bacalaureatul la 44 de ani. "Sunt foarte pregătită, pentru că doar asta fac - învăț. Dar am emoții, mă trezesc în timpul nopții și mă întreb ce fac dacă pic bacul, exact cu temerile adolescentului", a povestit Nadine, care vrea să urmeze studii universitare - Psihologie şi Biologie. Nu vede nimic jenant în determinarea de a-şi continua studiile la o vârstă la care alţii îşi cicălesc copiii să înveţe: "Dacă un fotbalist îşi dă bacul, nu râdem de el, îl aplaudăm! Pentru că el vine dintr-o comunitate în care mulţi îl admiră şi îi vor urma exemplu. Nu poţi să aplauzi un golan care bea şi aruncă banii pe femei şi să râzi de cel care se întoarce la şcoală. Sunt primari care îşi dau bacul. Aceia trebuie aplaudaţi pentru că, repet, sunt şi ei un exemplu în comunitatea lor. Nu putem să-i aplaudăm pe cei care cumpără diplome, care îşi falsifică studiile", a mai spus Nadine.

Citit 686 ori Ultima modificare Luni, 12 Aprilie 2021 19:04

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro