* Performanţă. Gălăţeanca Mariana Tărbuc - supranumită "Primăriţa", pentru că lucrează în administraţia locală - s-a calificat în semifinala "Chefi fără limite", graţie preparatului gătit la proba individuală. Practic, a fost un mic şi delicios brunch pe o farfurie, în care a pus în valoare graviera - o brânză grecească despre care nici nu ştia că există până la probă - şi mazăre. "Un om simplu de la ţară a venit în Grecia şi a mers opt etape cu fruntea sus! Şi pentru mine e totul în momentul acesta! Am vrut să îmi demonstrez mie că este bun ceea ce gătesc", a mărturisit "Primăriţa", în timp ce gătea de zor. "Dacă aveam acest gust în farfuriile din această etapă, noi nu mai eram acum la proba individuală!", i-a spus chef Florin Dumitrescu, în a cărui echipă a revenit. "Ai gust, ştiam eu de ce te-am luat! Da’ te-a luat ăsta înapoi repede!", a ţinut să spună şi chef Sorin Bontea, care regretă că a rămas fără Mariana în echipa lui. Şi asta pentru că, marţi seară, chef Dumitrescu a câştigat un avantaj care i-a permis să schimbe un om din echipa lui cu altul din echipa concurentă. Nici n-a stat pe gânduri: "Hai, Mariano, înapoi acasă!", a anunţat bucuros. "Este şi motivul pentru care am ales-o înapoi în echipă. Drept urmare, uite că a gătit o farfurie foarte bună!", a conchis chef Dumitrescu. Urmează o săptămână de foc pentru calificarea în finală. Acolo unde Mariana Tărbuc merită să ajungă!