„Sunt celebru...”, faza pe scuipați

„Sunt celebru...”, faza pe scuipați
Evaluaţi acest articol
(4 voturi)

* Petre Țuțea de pe OnlyFans. Dragă Pro Tv, le-ai făcut cumva un test de manifestări, de comportament în condiții și situații extreme, concurenților la „Sunt celebru, scoate-mă de aici!“? Sau te-ai gândit că, dacă nu se omoară sau umplu de sânge între ei, totul e în regulă? Uite că n-a fost sânge, ci scuipat. Concret, după ce a șicanat-o permanent, cu un limbaj suburban, pe Ami, una dintre concurente, Bia Khalifa, creatoare de conținut pentru adulți, a înjurat-o, îmbrâncit-o și scuipat-o.

Sursă foto: Voyo.ro

La scurt timp, în tabăra din junglă au intrat prezentatorii Adela Popescu și Cabral și au anunțat-o că trebuie să părăsească show-ul: „Bia, ceea ce ai făcut azi nu poate fi tolerat. Te rog să-ți strângi rucsacul și să părăsești tabăra“. Din punctul meu de vedere, Bia ar fi trebuit să fie eliminată din momentul în care a aruncat mâncarea echipei, ca să-i pedepsească, lăsându-i flămânzi. Dar la faza cu scuipatul deja depășise orice limită. „Nu-mi pare rău pentru ceea ce am făcut. Trebuia s-o scuipe cineva pe asta! Și să-i spună niște chestii. Cred că merita mai mult, numai că nu am vrut să îmi stric manichiura... “, a spus Bia.

Și la final a tras concluzia că a fost eliminată doar pentru că nimeni n-ar fi putut s-o învingă: „Cred că știți celebra frază: am stat 13 ani în temniță pentru un popor de proști. Mă simt în aceeași situație”. Mda. Bia, acest Petre Țuțea de pe OnlyFans.

Citit 1165 ori Ultima modificare Vineri, 28 Octombrie 2022 20:55

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.