Cum ne îmbolnăvesc ura, stresul şi agresivitatea

Cum ne îmbolnăvesc ura, stresul şi agresivitatea
Evaluaţi acest articol
(8 voturi)

* Vindecare la trup şi la suflet. "Gândirea negativă înseamnă chimie negativă. Suntem sub incidența bolii. Stresul, ura mai ales, ura este cancerul ființei! În momentul în care gândim, emitem un câmp care are semnificație pozitivă, în sens favorabil sănătății sau, dimpotrivă, negativă. În fiecare clipă, când gândim, gândul nostru este o pledoarie pentru sănătate, longevitate, bucurie sau, dimpotrivă, pentru boală, cu toate consecinţele ei. Fiecare gând are o semnificaţie. Dacă este pozitiv, are o semnificaţie favorabilă sănătăţii. Dacă este negativ, chimia lui este negativă şi ne supunem riscurilor. Ura, invidia, mai ales agresivitatea. Agresivitatea ucide enorm de mulţi neuroni. Toate aceste lucruri ar trebui să le ştim! Dacă le-am elimina din comportamentul nostru, n-am fi niciodată bolnavi", susţinea neurologul și cercetătorul Dumitru Constantin Dulcan, la "40 de întrebări cu Denise Rifai". Jurnalista îl întrebase cât de repede ne pot îmbolnăvi gândurile negative. În opinia lui, rugăciunea este un câmp de energie, dar orice rugăciune trebuie să fie însoţită de mulţumire pentru împlinire. Numai mulţumind rămânem sub energia divinităţii. De fiecare dată când simte nevoia de ajutor, Dumitru Constantin Dulcan urmează sfatul ieromonahului Arsenie Boca, spune de şapte ori rugăciunea "Tatăl Nostru". Membru al Societății Române de Neurologie și Psihiatrie, precum și al Organizației Internaționale de Cercetare a Creierului, Dulcan a redefinit impactul gândirii pozitive asupra sănătății mintale și fizice.

Citit 1064 ori Ultima modificare Luni, 29 Aprilie 2024 19:01

Mai multe din această categorie:

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro