Publicitate cu vânătăi şi alte înţepături

Publicitate cu vânătăi şi alte înţepături
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Ileana s-a lăsat filmată stând ciuculete, precum pirandele când le arestează hăndrălăii, numai pentru puţintică imagine la teveu. Sceneta în care cunoscuta cântăreaţă de muzică populară a pretins că a fost jefuită de cămătari îţi lasă gust de mucava între dinţi şi zornăit de tinichea în urechi. Cum a ajuns cântăreaţa să se lase filmată în astfel de vodeviluri ieftine, doar pentru puţintică imagine, este o întrebare la care doar Simona poate răspunde. Că Ileana rămâne cu adevărurile filosofice gen „ca orice cântăreaţă de la ţară, am o sensibilitate pe care cei care nu o au, … nu o au”, dar şi cu ameninţările drăgăstoase ale soţului: „şi bătaia ta cine şi-o ia doamna Ciuculete?”

* Şi, apropos de Simona şi alte vânătăi, în platoul Accesului a revenit – sperăm pentru ultima oară – blonda lui Miguel. Simona Traşcă pe numele ei, fata a dovedit naivităţi crocante pentru bărbaţii care mai aveau atenţie şi pentru limbaj, nu doar pentru sânii şi buzele voluptoase ale blondei. „Faptul că am luat câteva…”, a început fata să-i explice tizei sale – moment în care mă aşteptam să spună că a luat câteva daruri de pe la italianul nervos care ţipa că blonda l-a uscat la buzunare! – „… nu mă impresionează. Toată lumea ştie că am luat multă bătaie la viaţa mea” – a venit continuarea frazei. * Pe când „înţepătorul din tramvai” era doar un suspect nebun care bântuia printre pasageri înarmat cu o seringă infectată în cel mai bun caz doar cu hepatită C, Pro TV i-a prezentat imaginea la televizor cu bandă pe ochi. Aşa că femeile îngrozite că ar putea fi atacate de individ nu au aflat despre el decât doar că e înalt şi bine îmbrăcat! După ce a fost prins, la ştirile de seară, Pro TV ni-l filmează pe acelaşi individ în toată splendoarea sa, din faţă, profil şi ce mai vreţi dumneavoastră. Morala: când eşti arestat nu mai ai dreptul la propria imagine, spre deosebire de momentul dinaintea reţinerii, pe când eşti căutat şi suspect pentru atentate asupra celorlalţi şi când … ţi se protejează identitatea?!

* Şi încă ceva; individul a spus că îşi înţepa victimele, pentru că ”voia să le atragă atenţia”. Eu cred că tipul era un taciturn, zgârcit la vorbă în astfel de cazuri de „socializare” cu victimele. Vă daţi seama ce le-ar fi făcut dacă voia să poarte o adevărată conversaţie cu ele?

Citit 1429 ori Ultima modificare Vineri, 13 Ianuarie 2012 12:03

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.