Şpagarici-pogonici şi piţi gonflabila

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Piţi International. Adică de ce numai ale noastre Tonciu, Sânzi, Crudu şi Nikita pot să fie piţipoance? Ale altora nu pot, le jenează siliconul? Gata, hai să ne liniştim: fenomenul a devenit planetar! Tabloizii mari şi mici de la televizor au indicat-o pe madam Coco Austin „tovarăşa de viaţă” a rapperului Ice-T care s-a pozat goală-goală, în pat cu nepoţelul ei de câteva luni. Decent, bebeluşul poartă pampers, ceea ce nu se poate spune despre dezinhibata lui mătuşă care pare de-a dreptul explodată la câţiva centimetri de el.

Acum pe bune, siliconate or fi ale noastre, dar pe lângă Coco juri că-s scânduri nevinovate. Coco Austin ar putea face lejer reclamă unui lanţ de vulcanizări, că de la distanţă pare, zău aşa, gonflabilă… pardon, gonflată. Spun jurnaliştii pe la televizoare că gestul vedetei de a se poza nudă lângă copilaş ar fi  stârnit isterie şi şoc pe Twitter, unde nevasta lui Ice-T a postat cadrele cu pricina. Nu cred că nervozitatea a fost mai mare decât la apariţia fotografiilor lui Coco, în costumul de baie cu zece numere mai mic. Şi ca să calmez un pic spiritele încinse, ar trebui să amintesc că Loredana Groza a pozat, acum vreo patru ani, la fel de goală, cu doi bebeluşi goi, unul alb şi unul negru. Pictorialul a fost însă unul interesant, nonconformist, îndrăzneţ. nicidecum neruşinat!

* Şpăgăriciul de TV. De o bună bucată de vreme, Dan Diaconescu în direct face şpagatul între OTV-ul lui şi postul România Tv, unde începe să devină un permanent dătător cu părerea. Sincer, mai e puţin şi OTV îşi va transmite mogulaşul politic în direct de pe alte posturi teve unde DD prestează live. Părerea mea despre Dan Diaconescu, pe vremea când avea câte o crimă la fiecare noapte, era că realizatorul nu-i nimic mai mult decât un „şpăgărici pogonici” cu pretenţii electoral-tabloide, acuzat fiind adesea că invitaţii ar fi cotizat ca să se poată da în stambă o noapte întreagă. Se pare că unii îl iau în serios mai mult decât ar fi cazul şi o asemenea credibilitate acordată i-ar putea aduce niscaiva voturi care să-l propulseze în liga mare a partidelor parlamentare. Sau poate nu. 

Citit 2400 ori Ultima modificare Miercuri, 03 Ianuarie 2024 23:12

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.