Soţ trădător fugit cu amanta. Se declară nul!

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Nu-i mai daţi nas lui Tonciu! Dragă Nicolae Mitea (zis şi Niki), nu mă cunoşti, nu te cunosc (decât din povestirile Andreei Tonciu), dar jur că nu mai suport să te văd îmbrăcat ca un cocalar în imaginile care însoţesc îndelungile şi inutilele dizertaţii pe care fosta ta iubită le face prin emisiuni. Fii amabil şi zi-ne ceva care să pună punct final acestei despărţiri amoroase care tinde să rivalizeze în episoade cu „Tânăr şi neliniştit”.

Nu pot să înţeleg de ce posturile TV, de la Acasă în jos şi în sus, continuă să-i dea nas Tonciulesei (la figurat, că la propriu are suficient de la mama natură) şi o tot provoacă să ne povestească pe îndelete cum n-ai mai sunat-o de o săptămână, cum ai prea mulţi fraţi şi toţi v-au stat în calea fericirii şi a intimităţii (!?), cum o lăsai să se ducă singură la petreceri şi evenimente mondene şi cum suferă după tine, dar o să-i treacă. Şi o să-şi găsească o nouă relaţie cu care să ne intoxice. Pentru că ştiu că eşti fotbalist – mea culpa fiindcă nu ştiu unde joci – fii bun şi marchează şi tu un gol necesar în topul ştirilor cu şi despre Andreea Tonciu. Nu de alta, dar mie mi s-au to(n)cit nervii şi creierii capului şi simt nevoia de ceva nou.     

* June prim la vârsta a treia. De câte o văd pe doamna Mioara Roman la televizor, cu eşarfa elegantă în jurul gâtului care îi ascunde decent urmele anilor şi îi dă o notă în plus de distincţie, nu pot să nu mă gândesc la fostul premier Petre Roman. Şi la cum îi bătea lumina reflectorului de la teveu în părul vopsit recent, dându-i o sinistră nuanţă de morcovie. Şi nu pot să uit cum s-a uşchit Petrică din sânul conjugal, lăsând casa în candelabrul gol – pentru că pe ăsta n-a reuşit să-l (mai) deşurubeze.

Fugit cu amanta, devenit tătic când alţii visează să-şi plimbe nepoţii prin parcuri şi să-i răsfeţe cu îngheţată, Petre Roman a demonstrat că i se potriveşte perfect sloganul cu care Traian Băsescu l-a scos de la cârma corabiei democrate aruncându-l prietenos peste bord „Petre Roman, el poate!”. June prim la vârsta a treia, da’ uite c-a putut! În locul nevestei lui nu aş fi dat divorţ, ci aş fi publicat un anunţ sec la mica publicitate: „Soţ trădător fugit cu amanta. Îl declar nul”.

Citit 1955 ori Ultima modificare Miercuri, 03 Ianuarie 2024 23:12

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.