Anonime şi dornice de amorul artei

Anonime şi dornice de amorul artei
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

 

Eşti sexy (sau nu, dar măcar crezi că eşti) şi tânără. Ce faci? Stai în casă şi îţi numeri coşurile de pe nas, sau ţi le acoperi cu fond de ten, după care te înscrii la vreo emisiune televizată, ca să te scalzi în lumina reflectoarelor - poate, poate te-o vedea Alesul şi te-o suna să te muţi cu el la Izvorani, că doar e singur acum? Grea dilemă! Poate pentru unele din fete, căci pentru tinerele care s-au înscris în emisiunea "Burlacul" decizia a fost destul de simplu de luat.

Şi aşa s-a trezit realizatorul emisiunii cu o trupă întreagă de fete (cu sau fără coşuri pe faţă) care mai de care mai dezinhibate şi care doresc să îi răpească minţile şi inima Burlacului. Nu că prima parte nu ar fi fost deja consumată... În fine, ceea ce nu am înţeles din toată emisiunea este motivul pentru care fetele încă mai cred că nu le recunoaşte nimeni, văzându-le la televizor. Să vă spun cum am ajuns la această concluzie: fiecare concurentă este prezentată doar cu prenumele, numele de familie fiind protejat, printr-o iniţială. Şi aşa avem pretendenta "Andreea Z.", "Cristina K.", în fine, aţi înţeles ideea, că alfabetul e lung şi fetele - multe. 

Amuzant este că până şi concurentele cred că nu le recunoaşte nimeni. Aşa se face că auzim din partea uneia care se recomandă a fi jurist: "ai primit un răspuns marca Andreea Z.". Adică, dacă n-aţi înţeles, fata se crede originală şi pe deasupra are impresia că nimeni din ţara asta nu o recunoaşte, pentru că, nu-i aşa?, nu şi-a dat la televizor numele de familie!

Adică tăticul sau mămica ei nu au recunoscut-o când a văzut-o în cadă cu Burlacul - de parcă multe fete au semnul ăla din naştere exact acolo (da, aţi înţeles bine, în cadă!) - că, uite, dragă, nu îi zice numele de familie, deci nu e ea! Parcă mi le şi imaginez pe tinerele astea, după ce s-o sfârşi emisiunea şi or începe vecinii să le fluiere pe scara blocului, în timp ce ele vor spune: "nu eram eu, numele meu de familie este altul!". În afară de lipsa totală de creier pentru o astfel de conduită, aş putea să mă gândesc că, totuşi, fetele au un motiv mult mai serios pentru care nu îşi dau numele: nu le interesează nici publicitatea şi nici amorul cu Burlacul, ci se dezbracă la televizor doar aşa, de amorul... artei!     

Citit 1441 ori Ultima modificare Luni, 09 Aprilie 2012 17:42

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.