De ce se tot luciu Nicoleta pe picioare?

De ce se tot luciu Nicoleta pe picioare?
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Dacă Pro Tv nu are încă un contract de publicitate cu doctorul Kasem la care se tot duce Nicoleta ca să se epileze, maseze, relaxeze şi alte – eze, cu siguranţă că postul a încheiat măcar un contract cu vedeta pentru operaţia ei de mărire a sânilor! Adică, Pro-ul probabil a plătit parale pentru operaţie, iar în schimb, Nicoleta se obligă să se lase filmată de la gât la buric ori de câte ori o cere audienţa. Altfel nu pot să îmi explic de ce îşi tot etalează Nicoleta noua ei pereche de sâni pe la toate emisiunile de după-amiază, fără ca cineva să aibă tupeul măcar la o glumă amăruţă pe seama ei!

Ba, mai mult, la cererea publicului – adică a lui Măruţă - Nicoleta îşi oferă decolteul generos în orice poziţie poate aduce ceva mai mult rating decât cel de la „Acces Direct”. (Deşi, dacă stau să mă gândesc mai bine, Nicoleta ar fi câştigat o audienţă mult mai mare la Antena, căci una este să îi ceară un bărbat – fie el chiar şi însurat! – să îi arăţi nurii şi alta e să îţi ceară acelaşi lucru o femeie!) Dar să coborâm ceva mai jos de sânii Nicoletei şi să privim către părul ei de pe picioare (iar v-aţi gândit la prostii, ai?), căci, se pare că şi acest aspect a devenit atât de interesant pentru naţiune, încât emisiunea în care Luciu s-a tot epilat pe gambe a ajuns să fie dată şi în reluare!

Şi, pentru a doua oară, la interval de nici 48 de ore, ţara a asistat la procedura prin care doctorul Kasem o epilează definitiv, pe picioare, pe Nicoleta. Probabil prea atentă a procedură, vedeta a lansat o dudă cât silicoanele ei de mare - „N-am avut timp niciodată să-mi las părul să crească” – referindu-se la părul de pe picioare şi în nici un caz la podoaba capilară! Expresia însă ne-a făcut să ne-o imaginăm pe frumoasa mămică cu codiţe împletite, pe picioarele ei lungi, sau mai rău, privind cu jind la celelalte vedete cum le fâlfâie părul de pe picioare în bătaia vântului…

Citit 1739 ori Ultima modificare Duminică, 08 Aprilie 2012 17:24

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.