Sfârcuri matinale vs. fluturaşi erotici nocturni

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Sâ(-)ni angajaţi! La 12 ani a făcut păduchi, la 16 ani poze sexy în patul aproape neprihănit de acasă, la 17 şi-a pus silicoane pe semnătura tatălui (că fără silicoane viaţa e „pustiu”), iar azi, acelaşi tată surâde mândru când o vede goală în poze, în cabina tiriştilor. Pe scurt, după dans pe mese, pe boxe şi la bară, după zbenguială matinală şi ceva scandaluri de după-amiază, Daniela Crudu a ajuns pe tronul „show-ului păcătos”. Las că nici cu urmaşa ei, Roxana Vancea, nu mi-e ruşine.

Suspendată în aer, cu picioarele desfăcute larg, fundul în sus, capul în jos şi sânii răsturnaţi pe afară din decolteu, Roxana demonstra ieri dimineaţă că aerial yoga poate fi mai mai provocatoare decât un dans erotic. Noroc (sau păcat) că Dani Oţil a cenzurat poziţia care era la fel de potrivită cu intervalul orar ca şi o ţuică pe stomacul gol. Eu una am mai spus-o, gimnastica, mişcările, dansul, chiar şi buletinul meteo pe care îl prestează juna în emisiune nu sunt decât un pretext. Un „platou” pe care frumoasa ne serveşte acelaşi meniu: sânii în diferite poziţii.

Bunăoară de 1 Mai, Roxana a prezentat buletinul meteo în costumul de baie rămas din vara trecută, iar sutienul i-a cam rămas mic. Încep să cred că pieptul voluptuos al Roxanei este de fapt angajatul cu contract de muncă în emisiune, şi că tânăra este doar prelungirea lui mai mult sau mai puţin… atractivă. Oricum, dacă sânii nu sunt „contractaţi” de Felix, atunci singur juna matinală are clauză clară stipulată în contract: cât şi de câte ori să ne arate sfârcurile în emisiune.

* Fluturaş Cruduţaş. Plec privirea mai jos spre intervalul orar şi dau din nou peste Daniela Crudu. „Apropo Tv”, i-a dedicat o veritabilă odă nu sânilor ei siliconaţi, ci fluturaşului pe care şi l-a tatuat într-o zonă intimă, fluturaş „a cărui simplă bătaie din aripi poate provoca o furtună în cantonamentul Stelei”… Frumos spus. Dar am eu ceva şi mai bun: aţi auzit de „efectul de fluture” - un principiu conform căruia bătăile aripilor unui fluture la Tokyo ar declanşa o tornadă în Texas. Acu m-am prins de ce-a fost mutată Cruduţa cu silicoane şi cu fluturaş la ceas târziu şi păcătos de noapte. Şi tot acum m-am prins de ce i-a trimis alde Becali Cruduţei o icoană sfinţită. Mă bag şi eu în pariul lui Andi Moisescu: e icoana Mariei Magdalena, poleită în aur.

Citit 2183 ori Ultima modificare Miercuri, 03 Ianuarie 2024 23:56

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.