Doliu şi sex

Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

* Cui pe cui se scoate! „Eu vara mă ung, în fete pătrund, şi când văd nevasta, îi spun «Pleacă şi basta!», dansează că plâng!”. Or fi stihurile cam deocheate, dar mie mi se pare cea mai îndrăzneaţă variantă a acestui „Nosa-nosa” estival „Eu vara nu dorm”. N-am compus-o eu, ci Agentul VIP Cristi Brancu, în cinstea lui Andrei de la „Alb Negru” care a intrat în „recuperare” după divorţul de Sylvia cea necredincioasă. Au scris tabloidele că artistul s-a consolat la piscină cu dansatoarea din trupă, care a avut grijă să-l ungă cu toate alifiile, inclusiv pe chelie, ca să nu-l pârlească soarele. Acum, serios, dacă ex-nevasta l-a încornorat cocoţându-i în patul matrimonial un dansator, de ce nu s-ar consola şi el cu o dansatoare? Cui pe cui…

* Decebalus per Luciulo. Recunosc, Decebal avea o expresie cam „năucă” spre semi-tălâmbă şi nişte buze pline de parcă tocmai ieşise de la o şedinţă de botoxare. Dar nici prin cap nu mi-ar fi trecut că în spatele măştii senzaţionale de la Antena 1 era taman Nicoleta Luciu. La „Demascarea” lui Dan Negru a fost „Decebalus per Luciulo”, adică Luciu travestită în Decebal. Dacă era după bărbatu-său, sigur o costuma în Attila Kun, Biciul lui ProTeveu!

* Dezvăluiri din criptă. Dumnezeu să mă ierte, da’ rubedeniile supravieţuitoare ale Mădălinei Manole au întrecut deja orice măsură! Au trecut deja doi ani şi regretata vedetă şade ca împăiată prin emisiuni tabloide, în vreme ce nouă ni se servesc dezvăluri din criptă pe tema „Mădălina a făcut sau nu sex înainte de Furadan?”. Deja m-am întoxicat de refrenul „Ce-o fi fost în mintea mea/ Am ales cu inima?”, pus garnitură la orice ştire care pune paie pe foc în scandalul post-mortem. Sincer mă întreb ce-o fi în mintea părinţilor şi a soţului ei care îi pun pe năsălie şi-i terfelesc amintirea de artist unic şi talentat. Fată dragă, poţi să fii tristă, e mare păcat!

Citit 5794 ori Ultima modificare Joi, 04 Ianuarie 2024 01:10

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.