Mame funebre şi Casanova în chiloţi

Mame funebre şi Casanova în chiloţi
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Să te uiţi duminică seara la televizor e o aventură în sine. Nici prin cap nu-ţi trece peste ce poţi da. De la preşedintele CJ, Nicolae Bacalbaşa, în costum de Spiderman, chestiune pe care o dezvoltăm într-un articol dedicat, nu de alta, dar nu se întâmplă mereu să-ţi vezi alesul în pantaloni de balet, la scris de cruci în magazine de pompe funebre şi la matracuci care-şi aleargă bărbaţii infideli prin câmpuri de urzici.

* La "Schimb de mame", pe Prima TV, am avut un sentiment bizar: în plină vară, personajele erau îmbrăcate ca în noiembrie. Aveam să aflu la sfârşitul emisiunii că, de fapt, se înregistrase prin noiembrie 2009! O mamă casnică din Moreni făcuse schimb cu una superocupată din Sărata Monteoru. Aceasta din urmă se ocupa de o pensiune şi de o firmă de pompe funebre. După şocul iniţial, mama de schimb s-a conformat şi s-a apucat de scris cruci, reuşind să facă între timp şi ceva terapie cu copilul de 7 ani al proprietarilor firmei, copil care se simţea un pic neglijat. Şi uite-aşa, printre sicrie şi clienţi în pensiune, mama de împrumut a reuşit ca prin magie să rezolve problemele unei familii care, la suprafaţă, părea să nu aibă niciuna. Să vezi şi să nu crezi!

* Pe Kanal D, la "Ochii din umbră", domnu' Ernest - pe onoarea mea, e hilar să te gândeşti la fostul concurent de la Big Brother ca la domnu', dar aşa îi spunea în emisiune o venerabilă doamnă de vreo 60 de ani - îl prinsese cu mâţa în sac pe un fante de mahala, care reuşise performanţa să lase gravidă o femeie (apărată cu ghearele şi cu dinţii de părinţii cu stare şi cu nervi la purtător), să scoată la restaurant şi picnicuri o alta, asistentă medicală, şi să ducă la aşternut o a treia, din dormitorul căreia a sărit cu hainele în braţe când soţul împricinatei a venit acasă pe neaşteptate. Şi, să mă credeţi, când omu' s-a apucat să se dezbrace de haine în plin câmp cu urzici - ăsta da curaj, să admitem! - nici măcar n-am constatat vreo vitejie: burta era imensă,  muşchii cu care se lăuda nu prea erau muşchi, cât despre obiectul muncii, hmmm, ori intrase la apă de frică ori nu prea exista. Deci, pentru ce atâta zarvă?!

Citit 1766 ori Ultima modificare Luni, 23 Iulie 2012 18:35

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.