În politică să ne tăiem sau în amante să ne măsurăm?

În politică să ne tăiem sau în amante să ne măsurăm?
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Bătaie cu piţi. „Nu mai pot, vreau să fac dragoste cu cineva şi n-am cu cine!” – „Ah, ce bine e să simţi pasiunea! Să rupi patul în două”, se lamentau ca fetele bătrâne Pameluţa de România (Simona Traşcă), Sânziana Buruiană şi Andreea Tonciu. Până la urmă, „Fete Bune” cum sunt, ceva tot au găsit de călărit: trei motociclişti apăruţi din senin taman când rătăciseră drumul. Cele trei piţi şi-au încolăcit braţele şi picioareleîn jurul lor şi duse au fost, la cabană! Acolo, însă, hormonii au explodat! După o încrucişare de invective „Eşti nesimţită, în p… mea!” – „Eşti handicapată la cap, să mor eu!”, Tonciu şi Sânzi s-au luat la bătaie. Tonciu a încercat să-i ardă lui Sânzi un scaun în cap, blonda s-a apărat, scaunul, victimă colaterală, s-a rupt. Coafura piţipoancelor a rezistat!

* Un pat, sau două sau trei. În realitatea neregizată, Andreea Tonciu este în vacanţă cu iubitul ei, inepuizabilul şi repetabilul Mitea. Ca fapt divers, ăsta în afară de „poarta” Andreei mai joacă pe undeva?! Să trecem! După ce duduia Tonciu s-a despărţit „pentru ultima oară” şi răs-despărţit de Niki, l-a acuzat de toate relele lumii inclusiv de faptul că a bătut-o, iată că acum se răsfaţă cu el la un hotel de 3.000 de euro, în Turcia şi se laudă ca o coţofană: „Avem în cameră două paturi, unul pentru nebunii şi unul pentru dormit, avem şi pe balcon un pat”. Deci recuperează „postul”. 

* Femei, femei, în femei să ne numărăm! Foşti fraţi de cruce şi duşmani de moarte, Becali şi Vadim s-au măsurat în femei, în direct la România Tv. “Acum m-am convins de camaradul meu Vadim, că a declarat într-o revistă că a avut aproximativ 1.000 de femei... Dacă şi la vârsta asta are spirit de observaţie să vadă cu ce culori e îmbrăcată o femeie, înseamnă că e adevărat ce-a spus”, s-a declarat învins Gigi. Dar Vadim, care se crede cel mai potent mascul de la Adam încoace a întărit… ideea: “Da mă Gigi, da’ tu te oftici că n-ai avut. Pentru că tu, fiind mai religios decât mine şi mai credincios, tu te-ai oprit. Pe când eu am fost mai dezlănţuit”. Ca să vezi unde era sex-man!

Citit 1627 ori Ultima modificare Joi, 04 Ianuarie 2024 02:19

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.