Curvia-i meserie! În Germania...

Curvia-i meserie! În Germania...
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Tsukahara în şurubul clientului. De trei zile-ncoace, ca-n balada populară, gura nu le mai tace! Pe vremea când era campioană şi vicecampioană la gimnastică nu s-a vorbit atâta despre Floarea Leonida, iar chipul ei n-a fost prezent pe toate ecranele. Mă scoate din minţi canibalismul şi fundamentalismul, demn de o societate cu cearşaf (burka) tras pe creier cu care fosta gimnastă este lapidată. De cine? De posesori de asistente care n-au executat niciodată Tsukahara în echer ori Yurcenko cu două şuruburi ca să urce pe podiumurile gimnastice! Dar la făcut şpagatul prin reviste şi tumbe-n paturi de fotbalişti nu le-a întrecut nimeni. Scandalul creat pe seama fostei gimnaste care ar lucra la bordel, lacrimile tatălui care nu ştie ce-l doare mai rău - că fata se prostituează ori că fiul a făcut pârnaie - sunt condimentate cu povestea veche a gimnastelor care au pozat nud. S-o luăm în ordine. În Germania, prostituţia e o meserie, să nu ne mai dăm neprihăniţi! Fata e majoră, e dreptul ei să-şi câştige existenţa cum vrea sau e foarte grav dacă e silită de mafie să facă asta!

* Indecent e statul! Important este altceva, că înainte de a-şi desface braţele, picioarele şi surâsul pentru clienţii plătitori, Floarea a muncit aşa cum unii dintre noi n-o vor face în viaţa lor. Pentru ea s-a cântat Imnul naţional! Şi să nu uităm că gimnastica de performanţă înseamnă efort şi durere până la cer! Duducile care se dau virgine când vin să-şi facă testele de sarcină pe la teveu n-au muncit în viaţa lor. Înainte de a întinde degetul acuzator sau a face miştouri de genul „face Tsukahara în şurubelul clientului”, măcar un stop de decenţă! Îi dau dreptate lui Dan Silviu Boerescu, „e o tragedie de care este vinovat 90 la sută statul român fiindcă nu se preocupă de fetele astea care de la 5 până la 20 de ani stau numai în cantonament, şi după aceea nu le asigură cât de cât un minim de existenţă, total indecent. Un campion din Africa trăieşte foarte bine toată viaţa după aceea”…

Citit 2523 ori Ultima modificare Marți, 11 Septembrie 2012 17:37

6 comentarii

 • postat de catalin poalelungi
  Joi, 18 Octombrie 2012 16:14
  Indignabili mai sunt oamenii din lumea gimnatisticii de la noi si de aiurea.
  Floarea Leonida ofera mangaiere pe bani clientilor intr-o casa de toleranta. A fugit din mizeria de aici si fuga ei nu a mai indignat pe nimeni.
  Daca ar fi fost cersetoare pe la metrou sau pe langa vreun mall si ar fi trait beteaga din mila strazii nu mai indigna lumea gimnatisticii?
  Balbaitii si analfabetii din federatiile sporturilor, multi niste tepeni si supraburtosi, birocrati si lingai pe la diversi sefi, smecheri care isi trag diurne grase din deplasarile in strainatate s-au indignat ca Floarea Leonida traieste in felul ei cum poate si ridica piatra nenorocitii. Se mai gasesc si altii plini de virtute din presa sa faca misto de conditia fetei si sa ii agreseze chiar familia.
  Cata ipocrizie!
  Vine vremea si toate astea se platesc!
  Fata asta scuipata si ironizata isi vinde trupul! Si?
  Cei care ne conduc isi au sufletul vandut de mult si acum vand ce mai ramane din tara ca aproape nu mai e populata de romani!
  Cei ramasi sunt fara viitor, ori prea batrani ori prea neputinciosi!
  E vinovata Floarea Leonida de preacurvie si se grabesc atatia sa o scuipe sau sa arunce cu pietre si pe serpii pradatori care au vandut neamul asta, se inghesuie sa ii sarute pe talpi. Cata virtute! Jenant!
  Diavolii rad si se scarpina la madulare in fata icoanei si cred ca au reusit!
  Aud vorba,in mintea lui o fi dura si de duh, a lui Catalin Botezatu adresandu-se unei ratacite infometate care va fi 'Next Top Model', dupa cum vad la TV intr-un promo: 'Dezbraca-te si pozeaza nud!'
  Adevarata performanta economica, curat performanta!
  0
  0
  Raportează
 • postat de cixi
  Miercuri, 12 Septembrie 2012 14:41
  O femeie adevărată știe să se facă respectată, admirată și iubită.
  O femeie adevărată devine un model de urmat pentru alte femei, un idol pentru iubitul ei și o eroină pentru copiii ei.
  O femeie adevărată știe mereu ce și când să vorbească.
  O femeie adevărată nu se expune ridicolului și trivialităților.
  O femeie adevărată nu decade bârfind și denigrând alte femei.
  ..........................................................................................................

  Trist este insa faptul ca, in ultimul timp, tot mai rar vezi "o femeie adevarata".
  0
  0
  Raportează
 • postat de smecher
  Miercuri, 12 Septembrie 2012 12:02
  bag ***in ele de bagaboante ce dracu vor astea ma calca pe nervi curvele dracului trimise de la satana sunteti urate ca moartea dracu sa va i-a
  0
  0
  Raportează
 • postat de Sigmund Freud
  Miercuri, 12 Septembrie 2012 10:02
  Studiu de caz intre femei pentru barbati . Daca voia cu adevarat nu devenea prostituata sau iesea din "bransa" la prima ocazie favorabila. Chiar sa nu fi avut nici una?
  0
  0
  Raportează
 • postat de eva
  Miercuri, 12 Septembrie 2012 08:59
  Mult prea mult tamtam pentru o fosta gimnasta care, neavand din ce trai , s-a apucat de prostitutie. Sportivii de performanta nu prea dau pe la scoala , toata lumea stie ca stau zilnic mai mult in sala de gimnastica.
  Cei ce au de comentat sa-i ofere o slujba sau bani sa poata trai altfel ! Daca nu , s-o lase in pace !
  I-au distrus parintii cu reportajele lor !
  0
  0
  Raportează
 • postat de dana
  Miercuri, 12 Septembrie 2012 07:31
  Lasa ca la noi traiesc mafiotii bine cei fara carte au de toate si te mai gindesti pentru ce sa mai inveti daca poti trai si fara cei 7 ani de acasa ,de ce coloratii ne prostesc parca au psihologia in singe te prostesc de la ochi ,noi de ce nu am fi ca ei?iar de gimnasta sa arunce piatra in ea cine nu are pacate
  0
  0
  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.