Joarda, Kinga şi ţâţe cu Luciu

Joarda, Kinga şi ţâţe cu Luciu
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Scandal de pomină. Nici dacă însuşi madam Obama l-ar fi prins pe Mr. President în flagrant cu vreo fâţă în Biroul Oval n-ar fi clipocit televizoarele news-alert: „În câteva minute, DECIZIA: Divorţează sau nu Nicoleta Luciu de Zsolt Csergo?”. Acu’ pe bune, la ce s-ar fi aşteptat? Ca Luciu să dea uşa de perete, la teveu, cu bigudiurile-n păr, şorţul la brâu, târându-şi de-o mânuţă copilul care poate merge şi pe ceilalţi trei în cărucior?! Şi să urle împotriva presupusului infidel? Să ţipe că şi-a pus ţâţe noi ca să nu-i rămână lui Zsolt ochii prin alte decolteuri? Chiar ea spunea cu guriţa ei la începutul anului: „Nu pot să stau cu sânii bretele, şosete, ca să treacă anul şi după aia să-mi fac operaţie. Nu putem să stăm şi să nu arătăm bine. În momentul în care mergi la party, la nuntă, la botez şi vine una care arată impecabil este imposibil ca partenerul să nu bage o ocheadă şi să zică «uite ce drăguţă e şi ce bine arată!». Aşa că e bine să aibă aceeaşi părere şi despre iubită sau nevastă”. Iaca, părere, acum!
* Cu strigături. Ca pe Cloşca cu puii de aur, aşa o pândeau şi analizau televiziunile pe nevasta (presupus) înşelată: ba că n-are verighetă, ba că-i plânsă, ba că-l iartă, ba că se despart! Şi în fereastra ecranului trona mândră duduia Kinga, presupusa amantă. Deci s-o luăm sistematic: Nicoleta Luciu nu e genul de caţă ieftină din categoria Bahmu’, ca să-şi spele chiloţii în public. Ea numai şi-i arată când sunt proaspăt spălaţi şi îmbrăcaţi pe fundul ei sexy. Doi la mână, Zsolt şi-a făcut vacanţa cu nevasta, apoi cu amanta, deci n-a amestecat gulaşul unguresc cu tocăniţa neaoşă! Şi la ce dovezi de dragoste cu dupaci după ceafă şi saluturi de mamă a primit Kinga, când a luat-o Zsolt cu joarda, bănuiesc că Luciu nu-i invidioasă. Chestia asta cu „a bătut-o din dragoste şi pasiune” la mine nu ţine! Nu ştiu de ce, dar mie tare mi se pare a fi doar o făcătură pusă la cale taman de trust pentru că Luciu urmează să apară la „Dansez pentru tine”…

Citit 2625 ori Ultima modificare Joi, 11 Octombrie 2012 21:11

4 comentarii

 • postat de eu
  Vineri, 12 Octombrie 2012 20:11
  Astia nu vor decat sa-si mareasca tirajul. Nu mai jigniti mai femeile ca si pe voi tot niste femei v-au nascut , fiti respectuosi !
  0
  0
  Raportează
 • postat de Corbu Suparat
  Vineri, 12 Octombrie 2012 18:45
  Chestia e ca voi folositi rubrica asta ca sa bagati niste poze cu gagici mai mult sau mai putin ne...imbracate, asa-i?
  0
  0
  Raportează
 • postat de smecher
  Vineri, 12 Octombrie 2012 15:08
  ma pis pe ea e urata in draci
  0
  0
  Raportează
 • postat de didi
  Vineri, 12 Octombrie 2012 08:49
  Ati vazut ce urata era Luciu nemachiata, nearanjata? doar ochii erau de ea si de cand a slabit arata ca o iapa costeliva.
  0
  0
  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.