O iubeşte cineva pe Cruduţa acolo sus?

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Cinci sute şi ceva de accesări ieri până în prânz înseamnă că până în seară nu voi fi atins cu niciun chip pragul de 3.000 de accesări. Asta e, am încercat să fiu cinstit, să nu dau titluri şi conţinut deocheate, care cu siguranţă m-ar fi apropiat de baremul autoimpus. O să mai încerc o şmecherie, dar nu azi. În fine, înapoi la oile noastre.

* Adică la Becali, care a luat-o iar pe sus pe Cruduţa, că de ce nu-l i-l lasă pe Nilă să joace fotbal la nivel înalt. Că să renunţe la cariera ei de televiziune (asta-i bună, care carieră, bre nea Gigi?) că altfel nu i-l mai dă pe Nilă. Da' ce-ar putea face Cruduţa dacă nu mai vine la televiziuni? Să se ducă la biserică? Să vadă dacă o mai iubeşte cineva acolo sus? Să stea în genunchi ca să fie mai aproape de bărbos? Să se roage pentru nemurirea trupului? Las-o, Gigi, în pace că nu face nimic rău. Măcar aşa o are şi Nilă sub control. Păi, săracul s-ar putea gândi că umblă cine ştie pe unde în timp ce el munceşte pe brânci s-o ţină pe ea în puf. O vede la televizor non-stop şi îşi face griji numai pentru trei-patru minute de reclamă. Ce poate să facă Cruduţa în trei-patru minute? Să fim serioşi!

* Nu cred nimic din speculaţiile de la Antenă cum că Nadia Comăneci ar fi făcut un avort în anii '80, iar copilul ar fi fost al lui Ştefan Bănică. Nu cred pentru simplul motiv că, pe vremea aceea, Bănică era la liceu, unde o avea profă de mate pe Isoscel şi o iubea nebuneşte pe Oana Sârbu. Doar să se fi îmbătat într-o noapte şi s-o fi comis cu băieţii din clasă, că ăla cu chelie din Liceenii (nu am ştiut niciodată cum ăl cheamă) mi s-a părut mereu că e cam bagabont.

* Cică o vedetă italiană care s-a iubit cu Bote se mărită la Vatican. Din nou, o ştire fără sare şi piper. Aştept cu interes ziua în care voi afla că o vedetă italiană care s-a iubit cu Bote se însoară. E, totuşi, puţin probabil, pentru că la Vatican nu se fac astfel de cununii.

Citit 1848 ori Ultima modificare Joi, 04 Ianuarie 2024 02:31

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.