Cum le-a tras ţeapă Bănică paparazilor

Cum le-a tras ţeapă Bănică paparazilor
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Pepiniera de soţii ale fotbaliştilor de la Steaua, emisiunea lui Capatos, s-a întors la o asistentă mai veche. Cum pe Daniela Crudu a luat-o deja Nilă, se aşteaptă cât de curând un pretendent pentru mâna Loredanei Chivu. Din câte se pare, fotbaliştii lui Gigi au dat cu banul şi au stabilit să e vremea lui Prepeliţă să poftească la bunătăţi. În cazul în care Capatos se va dovedi constant, peste câteva luni va fi adus Fuego drept asistentă, poate-poate şi-o găsi şi Meme marea iubire.

* La 30 de ani, Simona Sensual a decis să intre în reparaţii capitale, urmând să recurgă la ceva operaţii estetice. În ritmul acesta, la 40 de ani nu va mai rămâne nimic din Simona, toate piesele urmând a fi schimbate pe parcurs. Sperăm, totuşi, să nu îşi facă şi transplant de creier, că nu vreau să o văd pe Mezzo sau TVR Cultural.

* Cică un deţinut o monitorizează pe Bianca Drăguşanu din puşcărie şi îşi planifică minuţios momentul în care îşi va întâlni marea dragoste. Chiar mi se pare că se exagerează. Dacă s-ar lua măsuri de protejare a tuturor vedetelor ale căror imagini populează minţile puşcăriaşilor în timp ce îşi rezolvă singuri problemele de o anumită natură, ar fi nevoie de o armată întreagă pentru protecţie. Ca să nu mai vorbim că şi armata de bodyguarzi ar putea să îşi folosească imaginile din timpul serviciului în momentele de intimitate. Păi aşa nu mai terminăm niciodată.

* Televiziunile au luat foc că Ştefan Bănică s-a întors singur din Dubai. Păi cu cine să se întoarcă? Nu e divorţat? Dacă e singur, se întoarce singur. Şi mai e o chestie pe care ăştia cu televiziunile cred că nu au înţeles-o. Bănică sigur a fost momeala. În timp ce el ieşea singur din aeroport, Andreea Marin cobora din avion pe la Cluj sau mai ştiu eu ce oraş cu aeroport internaţional. Săracii fotografi de la Cancan, o să mai stea vreo săptămână pe la aeroportul din Bucureşti să apară Zâna, până s-or prinde şi şefii lor că au luat plasă.

Citit 1817 ori Ultima modificare Vineri, 18 Ianuarie 2013 17:11

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.