Textul care va face sigur 3.000 de accesări. Vezi aici de ce!

Textul care va face sigur 3.000 de accesări. Vezi aici de ce!
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Nu se mai poate aşa, trebuie să luăm măsuri. După ce am preluat temporar rubrica TV Mania de la colega mea Anca Melinte, am făcut rating foarte mic. Nu ştiu câţi cititori am în ediţia tipărită, dar ştiu că pe on-line, pe www.viata-libera.ro, am făcut 500 de vizualizări marţi, iar textul care a apărut ieri avea vreo 250 pe la ora 14,00. Deci trebuie să fac ceva ca să ridic puţin rubrica, altfel o iau pe coajă de la Melinte când se întoarce din concediu. "Vezi ce faci, să nu scazi sub media de 600-700 de vizualizări zilnic", mi-a transmis colega înainte să îşi ia liber. Aşadar, începând de astăzi, lansez concursul "Faceţi-vă milă de mine cu 3000 de afişări pe on-line". Îi rog, aşadar, pe cei care citesc acest text în ziarul tipărit să intre şi pe site-ul nostru să dea click pe text. Apoi, cei din on-line să dea share pe facebook şi alte reţele de socializare, să îl recomande prietenilor prin messenger, telefon, nu ştiu... să se facă multe vizualizări. Şi, dacă mai petreceţi timp pe net, poate vă mai întoarceţi şi spre seară pe viata-libera.ro să mai faceţi o vizualizare. Eventual, să vedeţi dacă reuşesc să îmi ating ţinta de 3000.

* Altfel, rubrica de astăzi, înjumătăţită de "Campania 3000", este structurată pe trei elemente cheie care fac de obicei trafic pe internet. Deci:

Ţâţe. Am văzut-o pe Andreea Mantea în fotografii dinainte de operaţia cu silicoane. Neinteresant! Dacă editorii foto s-ar fi străduit puţin, ne-ar fi putut arăta poze cu Andreea Mantea după cinci-şase operaţii de mărire a ţâţelor (puteam să spun sâni, dar mă gândesc să dea mai bine la căutările de pe net). Cu două bidoane a câte patru-cinci kile de silicon ar fi fost mult mai palpitant.

Sex. Moculeasca este acuzată că ar fi vrut să îi plătească nota cu o partidă de sex. Interesantă variantă. Mă întreb oare ce consumase, că la o salată de vinete intră cel mult un pinguin (dacă nu ştiţi bancul cu pinguinul asta e...). Da' eu cred că a mâncat cel puţin un bivol şi urma o partidă cu de toate. Drept bacşiş, chelnerul ar fi urmat sigur să primească o salutare cu mâna.

Lesbiene. Nu am nimic de spus aici, că deja am scris mai mult decât încape în rubrică.

Citit 2124 ori Ultima modificare Miercuri, 16 Ianuarie 2013 15:28

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.