Bărbaţi la frigare! Meniu pentru doamne divorţate

Bărbaţi la frigare! Meniu pentru doamne divorţate
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Un box(er) pentru Tonciu. Nu-i deajuns că nu mai joacă fotbal nici pe banca de rezerve, pe bietul Nicolae Mitea l-a mai părăsit şi Andreea Tonciu. Plângea, sărmanul ca o fecioară sedusă, lăsată gravidă şi abandonată de golanul satului, de mi se umezise şi telecomanda în mână de jale. Mă uitam şi nu-mi venea să cred, amintindu-mi de câte ori a plimbat Andreea câte un troler prin studiourile de la Pro Tv anunţând că s-a despărţit de Nicky Mitea şi plângând de dorul şi de dragul lui. Şi de câte ori s-a chinuit să-l ia de bărbat aproape cu japca. Şi-acum nimicuţa, nimicuţa! „Mi-am dorit sa am o familie cu Andreea, un copil. Am vrut sa fie nevasta mea. Andreea era femeia vieţii mele. Probabil între noi a intervenit şi o monotonie, pe lângă certuri majore şi nemulţumiri”, se confesa sportivul pe canapeaua de Acasă. A recunoscut senin c-a înşelat-o, că regretă, şi-a admis că e posibil ca intransigenta şi exploziva lui brunetă să nu fi trecut peste măgărie, chiar dacă omul şi-a recunoscut greşeala. „I-am spus că îi iert orice, dar că nu o pot ierta dacă se duce cu alt bărbat”, zicea fotbalistul, şi Andreea fix asta a făcut. "Ea nu mi-a spus că are un nou iubit, voiam măcar să-mi spună în faţă că mă părăseşte. Am aflat de pe Facebook. Ea se distra cu noul iubit, eu o aşteptam acasă”, zicea Mitea, şi eu mai căutam un şerveţel uscat în muntele de batiste înlăcrimate. Faza tare este că noul iubit al Andreei este… boxer! Poate cu ocazia asta fata îşi rezolvă şi problema nasului de Cleopatră, dacă n-a avut curajul să şi-l opereze odată cu instalarea silicoanelor.

* Şi pe stânga şi pe dreapta! Ştiţi reclama la tigăile alea magice cu Adriana Bahmuţeanu. „Lucrez la două «piane»!”, se laudă Bahmu explicând cum mânuieşte cele două cratiţe. Mai nou, în cele două se frig la foc domol, de cruzi, soţul şi amantul. Şi cum se încinge unul, haţ! îl azvârle în aer ca pe o clătită şi-l prinde în tigaia încinsă, ca să-l "facă" uniform. Bărbaţi la frigare, meniu pentru doamne divorţate!

Citit 1623 ori Ultima modificare Vineri, 22 Februarie 2013 18:07

3 comentarii

 • postat de Gardu
  Duminică, 24 Februarie 2013 15:19
  Aceleasi articole provinciale scrise pentru un salariu modest.omentariul tau...
  0
  0
  Raportează
 • postat de smecher
  Sâmbătă, 23 Februarie 2013 16:38
  chiar credeti ca intereseaza pe cineva acest articol i-a mai da-o in doamne iartama pe nasoasa asta ca m-am plictisit sa-i vad mutra de pitzipoanca proasta
  0
  0
  Raportează
 • postat de gigi
  Sâmbătă, 23 Februarie 2013 09:48
  Neinteresant!
  0
  0
  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.