Îi vreau pe CTP şi Cristoiu la Eurovision!

Îi vreau pe CTP şi Cristoiu la Eurovision!
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* KO muzical. De aseară mi se învârte capul cum se răsucea, ca elicea, prosopul în mâna antrenorului lui Mazikin. Între noi fie vorba, am vrut şi eu să văd prima dată-n viaţă un meci de box la Pro TV. Şi s-a terminat înainte să-nceapă. Ca fapt divers, eu credeam că prosopul se aruncă, nu se flutură ca lasoul, dar cine ştie, dacă-l luau băieţii de la curăţenie ca să şteargă ringul cu el. Iată de ce nu-şi (mai) găseşte liniştea capul meu. Totul a început când Andreea Bănică, prezentatoare de Eurovision (de ce oare?!?), a zis că-i dă legătura lui Tudy. Piei drace! Săracul Tudy, se numea de fapt Tedi, şi-a stat cu mânuţele-n sus toată seara, ca să nu creadă lumea că face cine ştie ce prin ăăă… buzunare. Pe urmă, Ovi a spus că are probleme cu sexul în limba română. Şi mişcarea de rotaţie a tărtăcuţei mele a culminat când Robert Turcescu a sărit de la 3.000 la 5.000 de voturi (fără număr!) şi s-a calificat în Finala Eurovision. Cred că aveam aceeaşi privire de „Criminal Mind” ca şi Luminiţa Anghel când mă uitam la Robert.

Nu zic că Turcescu n-are ceva talent şi voce! Da’ are pentru un karaoke, o cafenea, o petrecere cu prietenii, nu pentru Eurovision! Şi piesa nu zic că nu-i faină să i-o cânţi la ureche unei dudui care se lasă greu. Păi dacă şi contratenorului Cezar Ouatu i-a patinat vocea - cum patinau în ring boxerii Galei de la Galaţi - ce pretenţii să am de la Turcescu?! Eu zic să-l trimitem pe Turcescu la Eurovision în duet cu CTP şi Cristoiu, iar pe Dana Grecu, Gâdea şi Badea – corp ansamblu dansuri libere!

* Naşa mare cântă bine. În afară de "FreeStay", să vă zic ce mi-a plăcut. Mi-a plăcut prestaţia Luminiţei Anghel, nu şi rochia ei de naşă mare. Mi-au plăcut "Electric Fence", "Edict", şi cred că şi Natalia Barbu. Dar, revenind la Robert Turcescu, încep să regret amarnic că "Dama di nero" a lui Liviu Guţă nu s-a calificat în Finală. Încurcate-s căile şi ascunse-s scorurile Eurovisionului. Ca şi ale Galei de Box.

Citit 1775 ori Ultima modificare Joi, 04 Ianuarie 2024 00:09

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.