Ce iureş la TV cu eliberarea lui Năstase!

Ce iureş la TV cu eliberarea lui Năstase!
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Am mai văzut o asemenea desfăşurare de forţe la televizor doar când a încercat să se sinucidă Năstase şi când s-a întors din Dubai Andreea Marin. Şi m-a îngreţoşat la fel de mult şi acum. Dar nu am rezistat tentaţiei, aşa că am zapat încontinuu. Imagini în direct de la poarta penitenciarului, imagini în direct de la clinica în care şi-a făcut şi omul analizele, imagini în direct de la casa din Zambaccian. Băi, oameni buni, Năstase abia a ieşit din închisoare, lăsaţi-l puţin să respire. Că, după câteva săptămâni nu o să-l mai încapă studiourile TV la talk-showuri şi alte emisiuni de divertisment mai mult sau mai puţin politic. "Îl avem acum în legătură directă pe Pupulinu, care ne vorbeşte chiar din faţa casei lui Năstase", spune duduia din studio. Bun, şi ce poate el să îmi spună din faţa casei mai mult decât îmi poate spune dintr-un studio alăturat? Nimic, că informaţiile erai fix aceleaşi. Ehe, dar nu e aşa cum credeţi dumneavoastră, s-or gândi editorii de ştiri, poate iese omul să ducă gunoiul, poate se duce la consignaţie să îşi ia un pet de Timişoreana. Să tăbărâm pe el pentru super-mega-extra-exclusivitatea pământului. Repet, în câteva zile, cel mult săptămâni, după ce se mai reculege domnul Năstase, nu o să aveţi voi spaţiu de emisie cât o să aibă el a vă spune. Şi doar aţi văzut pe blog ce a zis: "nu dau niciun interviu".

* Nu mai ţin minte pe ce post a fost, că zapam repede să nu pierd vreo exclusivitate, dar vă jur că am auzit o piţipoancă la meteo care spunea că în zilele următoare o să fie cald şi bine, aşa că domnul Năstase va prinde o primăvară deosebită pentru plimbări prin parc.

* Putea, luni, Ponta să anunţe că se dublează salariile la bugetari, că oricum televiziunile nu erau interesate de altceva decât de Năstase. "Bun, bun, domnu' Ponta, măriţi lefurile, ok, lăsaţi asta, spuneţi-ne dacă se întoarce Năstase în PSD", ar fi spus reporterii.

* Dacă îl mai saltă pe vreunul să îl ţină la răcoare pentru tot restul vieţii lui, că nu mai suport atâtea ştiri deosebite.

Citit 1051 ori Ultima modificare Marți, 19 Martie 2013 17:36

4 comentarii

 • postat de DAN
  Miercuri, 20 Martie 2013 18:43
  cred ca a fost la clinica privata pentru fisuri anale nu fiscale!!!!
  0
  0
  Raportează
 • postat de ziarist TV Maniac
  Miercuri, 20 Martie 2013 14:39
  Bravo Tuca, ai scris la rubrica care te caracterizeaza. Ai si moaca perfecta de "pamfletar".

  Asteptam si pamfletul nesemnat de sambata (stii tu, cel cu aceleasi subiecte: bacalbasa, cudalbi, mestecani, steaua, religie, facultate etc etc).
  0
  0
  Raportează
 • postat de sa nu scrii carti cu iepurasul in cusca
  Miercuri, 20 Martie 2013 13:44
  Nu poate sa dea interviuri ,primul consult la o clinica privata pentru eventuale fisuri fiscale in bugetul familiei,chestii ,socoteli pe numaratoare. Gurile rele cu educatie afirma ca l-ar fi citit pe Montesquieu in lumina termopanelor,degeaba.
  0
  0
  Raportează
 • postat de IC
  Miercuri, 20 Martie 2013 02:51
  Cu toata navala asta de televiziunii si reporteri, tot nu am reusit sa aflam ce a facut in folosul comunitatii si ce este cu regimul de pension de care a beneficiat la Jilava ,nu de alta dar poate intra si fratii Camataru in PSD, sa aiba acces la laptop ,telefon ,vizite in grup ,sucuri particolere , grupuri de detinuti selectati pentru lectii civico-politice si vizite nobiliare.Dupa mine ,era normala o condamnare cu suspendare ,este destul de educat ca sa mai fie necesara reeducarea facuta de alde Garcea (de altfel aflam ca a fost invers ) ,nu circul mediatic facut la intrarea si iesirea de la bulau ..... Poate ar fi bine sa existe posibilitatea reascumpararii zilelor de inchisoare pentru cei care nu sunt recidivisti sau periculosi ,statul ar face ceva bani din incasari si nu ar mai cheltui peste 600 euro/luna cu fiecare din ei ( pot sa scrie carti si fara sa-i intretina statul).
  0
  0
  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.