Ce iureş la TV cu eliberarea lui Năstase!

Ce iureş la TV cu eliberarea lui Năstase!
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Am mai văzut o asemenea desfăşurare de forţe la televizor doar când a încercat să se sinucidă Năstase şi când s-a întors din Dubai Andreea Marin. Şi m-a îngreţoşat la fel de mult şi acum. Dar nu am rezistat tentaţiei, aşa că am zapat încontinuu. Imagini în direct de la poarta penitenciarului, imagini în direct de la clinica în care şi-a făcut şi omul analizele, imagini în direct de la casa din Zambaccian. Băi, oameni buni, Năstase abia a ieşit din închisoare, lăsaţi-l puţin să respire. Că, după câteva săptămâni nu o să-l mai încapă studiourile TV la talk-showuri şi alte emisiuni de divertisment mai mult sau mai puţin politic. "Îl avem acum în legătură directă pe Pupulinu, care ne vorbeşte chiar din faţa casei lui Năstase", spune duduia din studio. Bun, şi ce poate el să îmi spună din faţa casei mai mult decât îmi poate spune dintr-un studio alăturat? Nimic, că informaţiile erai fix aceleaşi. Ehe, dar nu e aşa cum credeţi dumneavoastră, s-or gândi editorii de ştiri, poate iese omul să ducă gunoiul, poate se duce la consignaţie să îşi ia un pet de Timişoreana. Să tăbărâm pe el pentru super-mega-extra-exclusivitatea pământului. Repet, în câteva zile, cel mult săptămâni, după ce se mai reculege domnul Năstase, nu o să aveţi voi spaţiu de emisie cât o să aibă el a vă spune. Şi doar aţi văzut pe blog ce a zis: "nu dau niciun interviu".

* Nu mai ţin minte pe ce post a fost, că zapam repede să nu pierd vreo exclusivitate, dar vă jur că am auzit o piţipoancă la meteo care spunea că în zilele următoare o să fie cald şi bine, aşa că domnul Năstase va prinde o primăvară deosebită pentru plimbări prin parc.

* Putea, luni, Ponta să anunţe că se dublează salariile la bugetari, că oricum televiziunile nu erau interesate de altceva decât de Năstase. "Bun, bun, domnu' Ponta, măriţi lefurile, ok, lăsaţi asta, spuneţi-ne dacă se întoarce Năstase în PSD", ar fi spus reporterii.

* Dacă îl mai saltă pe vreunul să îl ţină la răcoare pentru tot restul vieţii lui, că nu mai suport atâtea ştiri deosebite.

Citit 1105 ori Ultima modificare Marți, 19 Martie 2013 17:36

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.