La Masterchef scenariul e cam previzibil

La Masterchef scenariul e cam previzibil
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* M-am sucit, nu îmi mai place Masterchef din cauză că a devenit previzibil. Când juriul îl ia pe un concurent la încins (pe diverse chestii, cum ar fi că zâmbeşte arogant, că glumeşte, că se apucă de cântat) înseamnă că o să îl primească. Până la urmă totul ţine de show. În cazul în care concurentul are potenţial de a face spectacol intră fără niciun fel de probleme, chiar dacă face sau nu ceva comestibil. Cum e cazul concurentei de marţi seară cu mărirea de sâni. Se vedea de la o poştă că habar nu are să gătească... Asta e, până la urmă chiar credea cineva că cei de la Pro or să fugărească acasă pe una care şi-a băgat silicoane? Hai să fim serioşi!

* Tot din trustul Pro, m-au oripilat (din nou) la un talk-show sportiv. Pe sport.ro, o duduie şi un dudui îl aveau în direct prin telefon pe Victor sau pe Giovanni Becali (nu ştiu care şi cum era, că nu îi deosebesc - numai Gigi e unic). Citisem undeva pe un site că personajul respectiv spusese că nu îi place că a fost convocat Cristi Tănase la "naţională". Iar prezentatorii îl întreabă: "noi credem că Tănase nu avea ce să caute la lot, dumneavoastră ce părere aveţi?". Hmm, nu cred că nu ştiau dinainte ce opinie are interlocutorul. Mă rog, ei cred e bine să dai o limbă în dos, aşa, preventiv. Păi ce sens are? Că oricum personajul intră curând la bulău şi nu mai iese decât peste câţiva ani.

* Am încercat marţi seară să mă uit, fie şi pentru câteva minute, la Suleyman Magnificul. Aşa, ca să am ce să scriu la rubrică. Dar n-am rezistat mai mult de trei minute. Oricum, o să fie naşpa de tot în perioada următoare pentru o cadână care a refuzat să plece din harem după decizia Sultanei. Daaa, se lasă cu iureş!

* Băi, frate, câte filme a făcut Steven Seagal ăsta? Că nu e zi să nu dea vreo televiziune un film cu el. Şi acelaşi lucru: bătăi şi bande de traficanţi de droguri destructurate în 90 de minute. Dacă are o sută de filme făcute şi televiziunile ar fi început din ianuarie ar însemna că sunt pe final, nu?

Citit 1400 ori Ultima modificare Miercuri, 20 Martie 2013 14:08

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.