VIDEO / Vă vine să credeţi ce spune acest slujitor al Domnului?

VIDEO / Vă vine să credeţi ce spune acest slujitor al Domnului?
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Călătoream joi seară cu telecomanda pe la televizor şi dau deodată pe Express TV. Nici nu ştiam că îl am în grilă. În fine, nu asta e important, ci emisiunea. Era acolo un nene care trăncănea ceva de Dumnezeu. Deci m-a prins. Şi am ascultat vreo patru minute dintr-o pildă ceva. Sincer, nici nu îmi vine să fac vreun mişto. Ascultaţi-l şi voi în varianta video pe site-ul www.viata-libera.ro şi daţi-vă cu părerea.

* Tot joi, pe Mezzo, era o operă în italiană cu subtitrarea în franceză. De fapt, ce zic eu aici, puteam să vă zic că era o operă în chineză cu subtitrarea în albaneză, că oricum nu putea să mă contrazică nimeni, că sigur nu se uită nimeni pe Mezzo.

* Am văzut un film întreg pe HBO. O stupizenie de film, dar măcar l-am văzut întreg. Un singur personaj, un singur cadru. Un nene care hălăduia prin canioane şi-a prins mâns sub o stâncă şi, după cinci zile, şi-a tăiat-o ca să poată scăpa. Seamănă cu bancul cu ăla de şi-a băgat ce are mai drag la o menghină, iar amicul său i-a dat un cuţit şi i-a spus că se duce să dea foc la clădire. Asta e diferenţa dintre români şi americani. Noi am făcut un banc, ei au făcut un film artistic.

* Isterie la ştiri cu inundaţiile pe Dunăre. Un cioban din Tulcea a rămas cu oile pe un petec de pământ şi au venit salvatorii cu bărcile. Ciobanul a plecat ultimul de pe insulă. Din păcate, nu au dat imaginile cu el şi cu ultima oaie rămasă. Sper să le văd în seara asta după ora 12,00 la Capatos.

* Bote a făcut uniforme pentru aviatorii români de la Tarom. Ar fi interesant de văzut dacă tot Bote a făcut şi paraşutele cu care sar ăia aflaţi într-un avion aflat în picaj. Vă daţi seama ce s-ar lăuda şmecherii de la Tarom în faţa berzelor: "Fată, tu pluteşti, dar unde-ai găsit costumul ăsta în alb şi negru?".

* Pfff, până la urmă au mai intrat nişte roş-albaştri în semifinalele competiţiilor europene. N-a fost să fie ăia de la Steaua (încă mă bucur), ci ăia de la Basel. Cu cine au picat? Cu Chelsea? Ce bulan au englezii ăştia de pică numai cu echipe slabe!

Citit 1706 ori Ultima modificare Vineri, 12 Aprilie 2013 17:05

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.