Remus Cernea se promovează prin Becali

Remus Cernea se promovează prin Becali
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Mi se pare interesant cum se construieşte mediatic presupusa ameninţare din partea coreenilor din nord. Eu nu am văzut până acum nicio declaraţie ameninţătoare din partea vreunui oficial coreean, în schimb am văzut zeci de lideri politici ai marilor puteri declarând că "e periculos ce face guvernul de la Phenian". Iar declaraţia care m-a uimit cel mai mult a fost a secretarului de stat american John Kerry: "Coreea de Nord nu va fi tolerată ca putere nucleară". Adică cum? Tu ai voie să deţii bomba nucleară, vecinul nu are voie. La o adică te duci peste el, că şi-a făcut şi el bombă. Păi tu de ce ai bombă nucleară? Tu ai voie să o deţii, să faci teste? Renunţă la ea şi abia apoi cere-le şi altora să facă la fel. Aşa, pentru credibilitatea discursului.

* Am răsuflat uşurat. Preşedintele Băselu a fost implicat într-un accident de maşină, dar, Slavă Cerului, nu are nimic. Pfff, ni s-a luat o piatră de pe inimă nouă, românilor. Dacă păţea ceva? Noi cui rămâneam?

* Tigrii şi leii salvaţi din grădina zoologică de la Oneşti au ajuns în Africa. Măi, oameni buni, dacă pe voi v-ar lua cineva de mici şi v-ar da mâncarea pe tavă, aţi fi nişte asistaţi, iar la un moment dat ar veni o organizaţie şi v-ar da drumul liberi în societate credeţi că v-aţi descurca? Nu ştiu, e un punct de vedere. Acele animale nu au fost obişnuite să vâneze, şi-au pierdut instinctele. Ele o să tot aştepte un îngrijitor să le aducă halca de carne. Da, au libertate, dar acele animale chiar ştiu ce e aia libertate? În fine, e o discuţie cu dus-întors.

* Tot la ştiri am văzut cum un raton a venit din America de Nord până în România cu vaporul. O fi auzit şi el că suntem o naţiune sălbatică.

* Remus Cernea vrea parteneriate civile inclusiv între persoanele de acelaşi sex. Să vezi ce-l mai flocăieşte iar Gigi. Acum am înţeles ce urmăreşte Cernea. Face tot felul de chestii care nu sunt pe placul lui Becali şi are parte de promovare moca. Bună idee! Bravo, Remus, aveam eu o bănuială că eşti băiat deştept.

Citit 858 ori Ultima modificare Luni, 15 Aprilie 2013 08:39

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.