Cum să anulezi rugăciunea lui Bote

Cum să anulezi rugăciunea lui Bote
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Nu înţeleg reality-show-urile de la televiziuni. Cum anume prezintă ele bucăţi de realitate, când de fapt sunt nişte trucaje ordinare, cu actori de mâna a şaptea prezentatori insipizi şi subiecte de pe scara blocului? Şi cui se adresează aceste emisiuni? Babelor care s-au săturat de propria viaţă şi caută musai să o trăiască pe a altora? Nenorociţilor cărora nu le mai ajung propriile drame şi caută să le experimenteze şi pe ale altora? Nu ştiu, o să caut nişte rezultate ale celor care măsoară audienţa să văd dacă se uită cineva la spectacolele alea idioate. Eu cred că nu se uită nimeni şi ăştia ni le bagă pe gât ca să ne îndobitocească. De fapt, sper să fie aşa.

* Gata, mi s-a luat o piatră de pe inimă, s-a calificat şi Barcelona în semifinale. Acum vreau să pice cu Borussia ca să îi distrugă tur-retur. 17-0 să le dea acasă şi 98-0 în deplasare. Şi Messi să fie eliminat pentru dribling nereuşit, după care să se lase de fotbal. Şi dacă până atunci o să fie retrogradată şi Steaua şi se va desfiinţa o să fiu cu adevărat fericit.

* La sport.ro (cred, nu sunt sigur), un prezentator a făcut mişto de Anamaria Prodan chiar de faţă că bărbat-su, ăla de la Steaua, Laurenţiu Cumva. Cică întrebare: "V-au căutat alte cluburi să vă propună un contract? Aveţi un impresar?". "Da, soţia mea îmi reprezintă interesele", răspunde Laurenţiu. Iar replica prezentatorului, probabil involuntară, a fost genială: "Aaa, am înţeles, eu v-am întrebat dacă aveţi un impresar...". Apoi, în aceeaşi emisiune, acelaşi prezentator pus pe şotii l-a întrebat pe antrenor dacă îl vede pe Chiricheş jucând la o echipă mare. Bun aşa, frate, mai fă mişto de oi şi o să ai soarta lui Ştiucan.

* Bote cică s-a rugat printr-o ţară exotică într-o biserica şi mai exotică să aibă parte de fericire în viaţa personală. Promit că data viitoare când o să ajung printr-o moschee sau printr-un templu budist o să mă rog să nu aibă Bote parte de fericire. Aşa, numai ca să îi anulez lui rugăciunea.

Citit 1014 ori Ultima modificare Joi, 11 Aprilie 2013 17:15

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.