Alt burlac, aceleaşi piţi

Alt burlac, aceleaşi piţi
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* „Andreea nu merita trandafirul”. După ce noul „Burlac”, Bogdan Vlădău, s-ar fi bătut cu „prim-burlacul” Cătălin Botezatu - chiar dacă nu putem fi siguri că a fost într-adevăr o simplă bătaie şi nu altceva mult mai pătimaş -, a început al patrulea sezon din una dintre cele mai stereotipe emisiuni. După nici un minut, te apucă ori greaţa, ori mila, uitându-te la nişte femei - se presupune în toată firea – care debitează cele mai stupide şi superficiale replici doar pentru că vor să apară pe sticlă sau să ia nişte bani. Până şi maimuţele ar fi imitat gesturile umane şi emoţia mult mai real. „E melodia mea preferată!”, spune Andreea, invitată la dans de burlacul ţeapăn şi sictirit Bogdan Vlădău (chiar aşa, de ce l-ar vrea orice femeie pe individ, n-am priceptu!). Extraordinar! Se putea altfel?! Şi zăpăceala pentru creiere de gospodine obosite continuă – „Dintre toţi trandafirii pe care i-am primit în viaţa mea, acesta mi se pare cel mai important! Cel decisiv...” Evident! Şi asta n-a fost destul, trandafirul cu pricina, dealtfel unul cât se poate de obişnuit şi care evident s-ar fi feştelit înainte să apuce să-l pună în vază, doar ştie toată lumea că numai la florari arată bine trandafirii, era dorit şi de o blondă care, cu ochii înlăcrimaţi, a declamat tragic: "Andreea nu merita trandafirul!”. Acestea fiind zise, emoţionată, şi „pe culmile disperării”, am schimbat postul...
* Şi am dat, stupoare, peste majoratul lui Pepe! Nu vă speriaţi, nu mai are de mult 18 ani. Dar, cum nu mai face nimic notabil în ultima vreme şi nici pe Zăvoranca n-o mai enervează, trăiesc şi televiziunile din amintiri. Şi aşa am aflat că, timp de doi ani, între 18 şi 20 de ani, Pepe se ducea în cluburi de striptease şi tot într-un club de profil şi-a organizat majoratul. Ei, e clar , m-am lămurit Pepe – peperoncino era la fel de caliente ca acum, dacă nu mai caliente, iar sângele lui învolburat căuta cu sete alte inimi arzătoare. Acum pot dormi liniştită.

Citit 834 ori Ultima modificare Duminică, 07 Iulie 2013 13:13

4 comentarii

 • postat de smecher
  Miercuri, 10 Iulie 2013 10:47
  si totusi ce aveti cu tipul asta e chiar frumos chiar conteaza ca e burlac sau nu treaba lui viata lui ce va intereseaza pe voi de viata lui mai bine v-ati vedea de vietile voastre nu a lui lasati-l pe el in pace ca nu va deranjat cu nimica
  0
  0
  Raportează
 • postat de Cititor
  Sâmbătă, 06 Iulie 2013 15:54
  @ Anda...

  Spre continuarea acelui ``atat de trist mi s-a parut sa vad``...
  Cum de v-a scapat tristetea urmatorului exemplu: autorul randurilor de mai sus ne ``impresioneaza`` prin stiinta scrierii corecte a unui peperoncino(si caliente)...dar greseste -capital-in folosirea lui demult / de mult ?!
  (alineatul al doilea, Pepe nu mai are demult 18 ani, forma corecta fiind ``de mult [timp] ...``)

  Cu scuze,am profitat de interventia dumneavoastra...pentru ``a bate saua,sa priceapa ...calaretul!
  0
  0
  Raportează
 • postat de elena
  Sâmbătă, 06 Iulie 2013 14:52
  femei obosite care nu au nici o profesie decat de prostituate si care au ajuns la o varsta si nu le ia nimeni. ele vor doar bani ca sa traiasca ca sunt rupte de foame.
  0
  0
  Raportează
 • postat de Anda
  Sâmbătă, 06 Iulie 2013 09:33
  Atat de trist mi s-a parut sa vad niste femei (ce pareau) frumoase, deschizand gura si scotand numai chestii gen: "decat tu imi placi", "floarea care mi-ai dat-o" etc.
  0
  0
  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.