Nevasta (răs)plătită în avans ca „fetiţele”

Nevasta (răs)plătită în avans ca „fetiţele”
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* TSD joacă după cum cântă Sturzu. Vorba vine cântat, că Sturzu nici la vorbit pe muzică nu-i vreun talent nemaiauzit. Ideea e că deputatul (mai degrabă derutat), tocmai a preluat şefia organizaţiei de juniori a PSD. Să fi îmbătrânit Nicu Bănicioiu aşa de mult încât să fie nevoit să lase cârma vlăstarelor social-democrate? Poate i-o fi „cauzat” la morala de partid imaginea prea democratică a domnişoarelor care i-au şezut pe genunchi după ce au câştigat concursuri de Miss (trup şi mai ales suflet cu) partidu’? Ideea este că lider peste TSD nu putea fi decât un bărbat! De ce? Păi altfel cine ar mai organiza concursuri de tricouri ude ori proba costumelor de baie printre tinerele partizane, la şcolile de vară, să aibă şi seniorii ce mângâia… cu privirea în timp ce le explică ălora mici reţeta succesului în politică. Iaca, şi Ponta a fost, cândva - când îşi croia mai des drum pe la Galaţi, fără să fie nevoie de calamităţi (in)explicabile - lider la TSD. Te pomeneşti că scriu de Sturzu, viitorul premier al României?! Ptiu!

* Şoc, şoc, şoc! Să-i fi ostenit sânii? Să fi intrat în insolvenţă cluburile de noapte? Nu ştiu, cert este că Sânziana Buruiană şi-a luat slujbă, da' nu la videochat ori la piţiponcerie, ci la o bancă. E consilier financiar! La fel ca „Starea naţiei” lui Dragoş Pătraru mă întreb dacă asta e noua strategie a băncilor, pentru atragerea clienţilor la oferta de credite. Iei un împrumut, o primeşti pe Sânzi ca bonus. Pentru un credit de nevoi personale gen aragaz şi frigider, pesemne că serviciile divei se opresc la un dans pe masă. Pentru un credit de afacere cine ştie, poate că Sânzi e pe post de scutire la dobândă în prima lună…

* Bani de nevastă. Zău dacă nu-mi place strategia lui Silviu Prigoană „Dacă e ocupată, nevasta nu mai are timp de gândit că merg la curve”. De aia i-a dat bani Adrianei şi de croitorie, şi de prezentări. Ca să nu „decarteze” mai rău după ce ce-l prinde că a înşelat-o. Deci se poate spune că Prigoană şi-a plătit nevasta înainte ca la… ştie el ce.

Citit 1892 ori Ultima modificare Marți, 22 Octombrie 2013 18:35

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.