Frumoase de-ţi taie răsuflarea. Cu satârul!

Frumoase de-ţi taie răsuflarea. Cu satârul!
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Româncele superbe – produs de top. După ce, la 22 de primăveri, ţi-a luat inima şi virginitatea un măcelar italian, şi ai pus apoi la podeaua dragostei un conte şi-un baron imobiliar, se cheamă că eşti o femeie de succes. Vorbesc despre iubirile Ramonei Bădescu, pe care TVR se poate mândri că a recuperat-o din şoubizul italian şi OTV-ist, dându-i pe mână o emisiune cu nume şi iz de fost mare succes „Duminica în familie”. Ştiu că sună a Mihaela Rădulescu, şi chiar mă mir că titlul n-a devenit marcă proprie a vedetei de la Monte Carlo. Ideea e că Ramona a fost prima româncă frumoasă şi talentată care în zorii democraţiei post Revoluţie şi-a găsit iubirea printre străini. Cel puţin aşa băteau Apropourile lui Andi Moisescu de la Pro Tv căruia i-a căşunat să descopere de ce femeia română se topeşte, nu alta, după un bărbat cu pedigriu internaţional. „O fi în codul nostru genetic: femeile cad în limbă când aud o limbă străină. Doar şi poporul român a luat naştere din contopirea sărmanelor femei dace cu chipeşii bărbaţi romani, în uniformele alea afrodiziace”, a conchis Andi Moisescu.

    Cu sau fără afrodiziace, potrivit unei analize a Federaţiei patronatelor din turism, româncuţele singure şi disponibile atrag peste 100.000 de străini pe an, care vin aici prin intermediul agenţiilor matrimoniale, o sută de mii de străini care sparg anual, numai în capitală, 30 de milioane de euro! Vorba lui Moisescu: femeile noastre cheltuiesc orice din dragoste pentru bărbaţii internaţionali!

* Paradisul cu estrogen. Îmi aduc aminte cum predica acum vreo câţiva ani Radu Mazăre că femeile sunt cel mai bun brand al turismului de pe litoral, spre disperarea ministresei Udrea. Dacă mă uit în jur îmi şi pică sub ochi Mădălina Ghenea, care a pus celebrităţile pe două rânduri sau Andreea Marin, care a împământenit un turc cu farmecele ei. În concluzie: cel mai bun produs de export românesc este estrogenul – avem crescătorii, pepiniere! Nu de alta, dar cei mai buni esteticieni de montat silicoane tot la noi sunt!

Citit 1655 ori Ultima modificare Miercuri, 23 Octombrie 2013 20:57

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.