Lumeee, hai să-ţi arăt ce amantă şi-a tras bărbatu-meu!

Lumeee, hai să-ţi arăt ce amantă şi-a tras bărbatu-meu!
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Stinge lumina! Există femei pe lumea asta care n-ar admite că soţii le înşeală nici dacă o pereche de coarne rămuroase le-ar creşte de-a dreptul din frunte. Despre celelalte semne: miros intens de alt parfum de damă, ruj pe gulerul cămăşii ori descoperirea în buzunarul hainei a unei perechi de bikini mărimea S în condiţiile în care titulara, luată cu cununie, poartă paraşute XXL, nici nu mai spun. Aşa cum există şi femei pentru care un minut de întârziere a soţului se transformă într-o dramoletă cu ameninţări de sinucideri, părăsiri şi imputaţii de infidelitate. Nu mi-au plăcut niciodată femeile care cred că bubele căsniciei trebuie căznite la televizor. Concret, după ce în vara trecută, Romică Ţociu a fost (sur)prins în timp ce făcea amor cu amanta pe plajă, a venit rândul lui Cornel Palade să fie dat în vileag de consoartă.

* Gonflabile care seacă de bani. Mi-a fost şi milă şi jenă de femeia, devastată de durere, care povestea "Acasă" că soţul cu care tocmai ar fi trebuit să facă nunta de argint are o amantă de vârsta fiicei lor. „Din nebună şi proastă nu mă scoate. Aleargă după puştoaice gonflabile, care îi lasă secătuiţi de bani. Nu vreau să divorţez, nu are sens”, mărturisea femeia în stare de şoc. Da, cel mai bine e să-şi otrăvească inima, sufletul şi mintea cu amante şi jigniri! De partea cealaltă, Palade dă pe glume fără sare şi zice că n-are amantă, dar şi-ar dori una, că e la modă: „Dacă am înseamnă că sunt băiat adevărat”.

* Războaie inutile. Ce rost are să te cerţi cu aia care era cât pe-aici să-ţi fie soacră, când motivul pentru care te-ai despărţit de fiu-său de „n” ori este că te-a înşelat? Şi în plus, eşti implicată într-o nouă relaţie? De două zile încoace, „La Măruţă” e răzbel total între Andreea Mantea şi mama fostului ei iubit, Ştefan Stan. Potenţiala fostă soacră ţipă că Andreea e falsă, mincinoasă şi nu iubeşte pe nimeni, juna strigă că a vrut să-i despartă din prima clipă când i-a văzut împreună. Mai penibil nici că se poate!

Citit 1984 ori Ultima modificare Joi, 24 Octombrie 2013 20:12

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.