Ce nu ştie nevasta: amanta mea e „Gicu”!

Ce nu ştie nevasta: amanta mea e „Gicu”!
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Zoe Petre şi Vadim. Doamnelor: „În gardă” sau „En garde” cum ar fi spus muschetarii. V-aţi întrebat vreodată cine-i „Gicu” sau „Adi” care îl sună pe soţul/partenerul dumneavoastră la ceas de seară. L-aţi văzut cu ochii voştri pe misteriosul prieten care răspunde la acest nume în telefonul soţului. Şi dacă totuşi este o „Ea”?! Jur că nu mi-ar fi trecut prin cap ideea asta dacă nu l-aş fi auzit la ceas de seară pe Agentul VIP Cristi Brancu comentând declaraţia lui Vadim Tudor că nu şi-ar înşela soţia decât cu Zoe Petre. „Există un gen de bărbaţi îşi ascunde numele gagicilor în agendă sub nume de bărbaţi. Cine te-a sunat? Gelu! Dar el e de fapt amanta. Cine ştie ce bunăciune o fi Zoe Petre şi noi nu ştim?”.

* Prins cu amanta şi fugărit de fiu. Dacă n-aţi aflat la ştiri, vă spun eu: un bărbat a fost prins de soţie cu amanta într-o dubă. Nevasta s-a postat în faţa maşinii şi-a început ancheta, iar bărbatul total necooperant a demarat şi-a dat peste ea. Pe urmele infidelului a plecat fiul, taximetrist, care după o cursă prin oraş, l-a ciocnit cu maşina. Dilemă: o să li se aplice Codul rutier, sau Codul familiei?

* Leşinul care te face vedetă. Habar n-am care sunt tendinţele şi notele originale ale noii colecţii de ţoale semnate de Adriana Bahmuţeanu, dar ştiu că în toiul prezentării, una dintre manechinuitele ei a leşinat pe podium. Ciudat este că după ce a fost „livrată” în culise de bodygarzi, Andreea Podărescu a apărut ulterior, zâmbitoare, să prezinte altă ţinută. A venit apoi să povestească la „Acces Direct” că a leşinat de foame, şi era mai să mănânce bătaie de la Cornelia Catanga. În momentele următoare, manechinului i s-au adus două feluri de mâncare şi desert şi a fost obligat să mănânce, dar după ce le-a învârtit cu furculiţa prin farfurie, le-a lăsat aproape neatinse. Mai bine anteniştii o hrăneau pe Catanga. Artista tocmai mărturisise că soţul, Pădureanu, nu se mai culcă cu ea de două luni pentru că e slabă şi n-o mai place!

Citit 1739 ori Ultima modificare Vineri, 06 Decembrie 2013 16:46

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.