Vocea şi talentul meu izvorăsc din decolteu

Vocea şi talentul meu izvorăsc din decolteu
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Scene hard la „Vocea României”. În locul lui Pavel Bartoş, orice alt bărbat întreg la minte şi la trup ar cere spor pentru condiţii grele de muncă. Păi, sărmanul, era să-i stea nu numai inima, ci şi „Vocea României” în gât când şi-a făcut apariţia pe scenă Nicoleta Luciu. Vedeta reuşeşte la fiecare prezenţă să reinventeze „transparenţa”. Iar sâmbătă seara, a fost o apariţie de poveste, adică nu se putea spune nici că-i îmbrăcată, nici că-i dezbrăcată! Ştiu, ce sens are să o faci pe Nicoleta Luciu coprezentatoare de emisiune – asistentă ar fi jignitor să-i spunem – şi s-o îmbraci din călcâie până în omuşor? Aşa că ochii, dar şi vocea lui Bartoş s-au pierdut în decolteul ei abisal. Aşa cum am mai explicat, decolteu abisal se cheamă atunci când sânii nu erup goi afară din rochie, ci sunt „ecranaţi” de o fâşie transparentă sau din dantelă. Şi ca să nu facă discriminare, şi picioarele lungi ale Nicoletei Luciu au avut parte de acelaşi abis din dantelă neagră, la care senzualitatea făcea ore suplimentare. Pavel Bartos a simţit nevoia să-şi lipească pieptul de sânii Nicoletei, pretextând o îmbrăţişare colegială, apoi a spus adevărul: “Doamne, Doamne!”. “Cum stai cu soft-ul, Nicoleta? Căci cu hard-ul stai perfect”, a conchis actorul spre amuzamentul general. Pe scurt, vocea şi talentul Proteveu izvorăsc din decolteu.
* Soarele se învârte în jurul piţipoancei. „Sunt pregătite asistentele tale?” – „Pentru ce trebuie să facă ele în emisiune, da!”, a fost schimbul de replici dintre Mikey Hash şi Dan Capatos, care a prefaţat testul de (in)cultură generală la care au fost supuse la „iComedy” Loredana Chivu şi Ana Maria Mocanu. Întrebate „De câte ori pe an se învârte Soarele în jurul Pamântului?”, fetele au cerut timp de gândire. „O dată”, a spus Ana. „De fiecare dată când se face trecerea de la noapte la zi”, a răspuns Loredana. Şi aveau dreptate! Soarele se învârte de nebun în jurul piţipoancei încercând să afle cum de nu s-a prăjit la solar. Iar pentru Ana şi Loredana lumina culturii generale vine de la… stroboscop!

Citit 1332 ori Ultima modificare Duminică, 08 Decembrie 2013 15:17

2 comentarii

 • postat de goria
  Luni, 09 Decembrie 2013 16:01
  193.230.156.***
  Sigur arata bine dar ca si intelect este sub nivelul mediocru .Bine era doar sa -si arate fizicul restul varza
  4
  1
  Raportează
 • postat de unu
  Luni, 09 Decembrie 2013 09:19
  82.137.8.***
  este mai sexy bartos ca baba aia de nicoleta. fara nici un apropo gay sau alte lucruri. Uitati-va ce gat are Nicoleta luciu, nici bunica mea de 90 de ani nu are gatul in halul in care il are nicoleta si mai este fotomodel de 30 de ani. Nu-ti este rusine stimata ..................................................................
  5
  1
  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.