Regina gheţii topeşte hainele ca-n miezul verii

Regina gheţii topeşte hainele ca-n miezul verii
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Jur că fac „pufulică” acută şi încep să behăi! Nu mai pot cu oaia TVR-istă Pufulica! Adevărul este că la cât rating a făcut jucăria de pluş a televiziunii publice, n-a mai făcut TVR de pe vremea când toată naţiunea „surprinsă” o sorbea, numai ochi şi urechi, pe Zâna, aflată în plină glorie a Surprizelor. Nici dacă Zâna făcea striptis la ceas de seară, în direct, nu ieşea atâta mediatizare! Şi în lipsă de oiţe bârsane şi năzdrăvane, fiecare televiziune a „pufulit” ce-a găsit la îndemână. Mircea Badea a venit cu „ursuloiu Pufuloiu”, iar Răzvan şi Dani au apelat, pentru semifinala „X Factor” la o patrulă de „Pufulici” - vulpiţe, cu sânii mari şi picioare lungi. Mai lesne le-ar fi fost să le mângâie pe codiţele stufoase, prinse de posterioarele bombate, decât pe creştet, dar nu puteau să facă excepţie de la tratamentul de relaxare cu oaia naţională. Sper că nu l-a pălit pufuleala şi pe Dan Capatos. Nici nu vreau să ştiu pe cine şi unde mângâie ca să se relaxeze înainte de „Un show păcătos” ori după…

Revenind însă la o dilemă de acum o săptămână, dacă oaia Pufulica e vedetă la TVR3, oiţele s-au siliconat şi au devenit asistente, ciobanul joacă în reclame, cred că şi balada „Mioriţa” trebuie updatată!

* Gheaţă fără sutien. În imaginaţia mea, Crăiasa Zăpezii sau Regina Gheţii sunt aşa, mai înfofolite, ca să nu facă hipotermie. Ei bine, Kanal D mi-a dat de ştire că Adelina Pestriţu, vedeta postului, a pozat sexy, aproape goală şi incendiară, în chip de Regina Gheţii. În afară de un jupon de voal alb şi înfoiat, lung până la călcâie şi câteva fulguleţi decupaţi din hârtie lipiţi pe piele, ori prinşi în păr, ah, şi desigur, un machiaj, altceva… n-a mai avut. Regina gheţii umblă topless? Măcar o blăniţă de urs polar acolo! În fine, Adelina a ţinut să spună că devine aisberg atunci când cineva o deranjează, dar se topeşte la un compliment făcut cu sinceritate. Tipic femeiesc!

Citit 1081 ori Ultima modificare Luni, 16 Decembrie 2013 17:25

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.