Bianca Drăguşanu, în dezbatere naţională

Bianca Drăguşanu, în dezbatere naţională
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Bianca Drăguşanu este maestră în a-şi menţine figura pe sticlă, dar şi pe primele pagini ale ziarelor de scandal. Joi seară, trei posturi tv au luat la dezbătut, simultan, scandalul siliconatei, dovadă că (încă) soţia lui Slav are o strategie pe termen lung. Printre toate declaraţiile pe această temă, cea a criticului de modă Alin Gălăţescu a surprins cel mai bine adevăratul motiv din spatele acestui scandal. "Ceea ce face ea este o strategie de ani de zile. Prima dată o dă la întors, urmează minciuni acoperite şi certuri false. Cred că şi nunta a fost aşa. Urmează împăcarea, desigur. Bianca îşi duce viaţa din scandal în scandal", a spus acesta, invitat la Răi da’ Buni. Unde mai pui că televiziunile se şi mândresc cu exclusivităţi, se bat în exclusivităţi de-a dreptul, cu o femeie ale cărei calităţi sunt că se îmbracă puţin mai bine decât atunci când a apărut prima dată pe „sticlă”, cu ani în urmă, şi că vorbeşte un pic mai clar. Ţelul siliconatei a fost atins, este peste tot, s-a multiplicat, ţine presa, este ubicuă. Nu face nimic, nu zice mare lucru, dar nu scapi de ea! Îi doresc fierbinte să ajungă şi pe History. Şi să rămână acolo.

Simona Traşcă se mulţumeşte "decât" cu nişte inele cu diamante. Joi seară, pe acasă tv, altă siliconată a menţinut atenţia telespectatorilor, respectiv Simona Traşcă, dacă mi-am notat bine numele ei. Aceasta a fost filmată, de reporterii „poveştirilor de noapte”, la petrecerea prilejuită de ziua ei de naştere, cred, sau aşa ceva, cum şi-a etalat sânii şi s-a zbânţuit cu celelalte piţi-prietene, dar şi cu „maestrul” Costin Mărculescu. Blonda a mărturisit că nu este interesată de bani, nici de cadourile scumpe, luându-ne încă ochii cu un inel cu diamante şi nişte pantofi de la Botezatu. Un fleac, cum s-ar spune. Dar, na, ce nu merită doi sâni suculenţi ca ai Pamelei Anderson?! Din păcate nimeni nu s-a gândit să facă un „Baywatch” şi pentru ea, iar timpul, cel puţin din ce se vede, i-a cam trecut.

Citit 1024 ori Ultima modificare Vineri, 10 Ianuarie 2014 17:27

7 comentarii

 • postat de @Onofrei Sergiu Gabriel
  Luni, 13 Ianuarie 2014 07:45
  5.13.140.***
  Amice, dar stiu ca ai o problema, nu gluma. Nu-i de mirare ca ti-ai facut de lucru cu pr'etenul vietii tale, admirabilul Fresnescu Ionel.
  0
  0
  Raportează
 • postat de Iancu Jianul
  Duminică, 12 Ianuarie 2014 13:23
  5.13.170.***
  o alta tanti are dreptate: History Chanell... Ancient Aliens! Asa poti afla lucruri interesante despre trecut si natura umana... Cine ne-a creat? De ce? (logic a fost un esec total!)... De ce ne-au lasat de izbeliste? (Sau... NU).
  In rest... scrofarii si "toate arderile de tot felul..." (daca e sa citesc din biblie)
  0
  0
  Raportează
 • postat de teo
  Duminică, 12 Ianuarie 2014 09:46
  89.137.138.***
  Posturile de televiziune care se ocupa cu asa ceva , pentru ca nu sunt in stare sa faca alte emisiuni, sunt nule nu Bianca D. Fiecare face din viata lui ceea ce crede. Nu inteleg de ce este atacat numai Dragusanca si nu cei implicati ca: Anca Adam o alta ordinara., Botezatu/ psihopat, Slav /cumintelel societatii, Cristea /fantelel de Romania.In fond toti sunt o apa si un pamant. Noroc ca avem de ales intre a viziona aceste posturi de c.... si a citi o carte.
  0
  2
  Raportează
 • postat de Onofrei Sergiu Gabriel
  Sâmbătă, 11 Ianuarie 2014 16:23
  92.80.141.***
  Bai fraate, ne puteti scuti de afisarea acestor ZOAIE imputite??? Bai deci daca as avea-o in fata pe scarba asta de Banca p...-lii mele, i-as sfarama botul, as calca-o in picioare, i=-as sfarama capul apoi i-as da foc si as scapa de jegurile astea pe care le tot promovati!!! Bai, rahatilor,...este un campionat de SKI in Austria, si alte zone din Europa... De ce nu le difuzati???? Jegosilor!!!!
  2
  6
  Raportează
 • postat de smecher
  Sâmbătă, 11 Ianuarie 2014 15:42
  5.13.192.***
  ce urat arata asta cand plange
  0
  5
  Raportează
 • postat de alta tanti
  Sâmbătă, 11 Ianuarie 2014 14:30
  5.13.155.***
  sau mai bine despre fenomenul OZN sau fenomene paranormale ?!
  1
  9
  Raportează
 • postat de Tanti Mitza...
  Sâmbătă, 11 Ianuarie 2014 00:58
  89.137.220.***
  Stimate Nicoleta si Ancuta , seara pe canalul Sport.ro, se difuzeaza wrestling american. Asa ca decat sa va uitati la toate scarboseniile de canale tv si sa ne relatati apoi, ce mai fac toate panaramele de 2 lei din showbiz, mai bine ati face niste articole despre meciurile cu lupte .
  Tare , nu ?!...
  1
  8
  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.