Bate, bate inima

Bate, bate inima
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Iubirea fără vârstă, un subiect cu rating. Israela şi Liviu, cuplul cu o singură calitate remarcabilă, aceea a diferenţei de vârstă dintre parteneri. Nu ştiu voi, dar eu nu am auzit nimic de Israela sau de Liviu înainte ca ei doi să decidă să se cupleze. De atunci şi până acum, singurul motiv pentru care cei doi sunt invitaţi la emisiuni este diferenţa de 30 de ani dintre ei. Emisiunea Wowbiz i-a avut iar ca invitaţi luni seară şi, surpriză, au vorbit tot despre relaţia lor, despre cine dă cei mai mulţi pupici, cine este mai romantic, despre cât de tânăr este un om în vârstă sau cât de bătrân poate fi un om tânăr. Extraordinar!

Manelisme de cartier. Leo de la Strehaia pare să fie un don Juan mai ceva decât Johhny Deep, care a interpretat cândva personajul. Două tipese, una brună, una blondă, amândouă invitate la Capatos, luni seară, s-au înţepat până li s-au dezumflat silicoanele, din cauza „prinţului ţiganilor”. Renata pare să fie ofuscată rău că Andreea i-ar fi trimis cândva nişte mesaje iubitului ei prinţ. Renata, acuzată de Andreea că îşi face publicitate pe spatele bietului om, îi recomandă acesteia să-şi găsească şi ea un iubit cunoscut, pentru că acesta e luat. „Da, normal că îmi fac publicitate. E iubitul meu. Fă-ţi şi tu un iubit cunoscut”, îi spune Renata Andreei. Ei, aşa sincerităţi mai rar.

Catharsis cu Mărculescu şi Raluca. Cearta tragică dintre Costin Mărculescu şi Raluca Macovei pare să nu mai aibă final, după ce primul a făcut aluzii la gusturile ei muzicale, respectiv manele, şi a postat nu ştiu ce filmuleţe cu ea şi Florin Salam pe nu ştiu unde. Subiectul a fost dezbătut pe larg, luni seară, pe acasă tv, încât dacă mai stăteam mult cu ochii beliţi pe postul tv, mai aveam puţin şi mi se purificau toate emoţiile.

Citit 1349 ori Ultima modificare Marți, 04 Februarie 2014 18:16

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.