Nebuneala e de mai multe feluri

Nebuneala e de mai multe feluri
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Sora mea este bolnavă, dar şi eu la fel. Au luat-o razna de tot oamenii, doar atât pot spune, atâta vreme cât un om matur – cel puţin biologic -, cum e Ana Ciulpan, interpretă de muzică populară, îşi etalează în văzul lumii problemele pe care le are cu sora sa, probleme care, cel puţin unele dintre ele, li se trag de la un bărbat. După ce ai avut două accidente de maşină, după ce ai fost arsă de la brâu în jos, din cauza lor, deci ai avea multe motive să fii mulţumită că ai scăpat cu bine, vii la TV şi spui despre sora ta că este bolnavă psihic? Păi, în cazul ăsta, nu ştiu, Anuţă dragă, cine are o problemă cu doagele lipsă.

Iubire ca la Hollywood. Adrian Enache se crede cel mai nonconformist îndrăgostit din România. Potrivit acestuia, el aduce în patria mumă modelul hollywoodian, adică „iese din decor, dar se întoarce, până la urmă, pe autostradă”. După 14 ani, din 20, de când se iubesc şi în care Iuliana Marciuc s-a luptat să-l smulgă de lângă prima nevastă, aceasta a reuşit să devină, din amantă, soţie, dar nu a reuşit până la capăt. Asta pentru că, se pare, Adrian Enache nu poate merge drept pe „autostradă”. Şi dă senzaţia că îl doare exact în cot cui face rău, ba se şi laudă la TV cu treaba asta.

Cartofii buclucaşi. Un post tv l-a urmărit pe Sorin Brotnei de la Akcent cum băga la ghiozdan cartofi prăjiţi, însoţit de diferite demoazele. Cică îşi duce prietenele numai la cartofi prăjiţi. Şi ce, adică omul nu îşi mai poate duce prietena unde vrea sufleţelul lui?! Este vreo lege care interzice cartofii prăjiţi la întâlnire? Şi apoi, poate nici nu erau toate iubite, poate erau prietene, poate exact asta aveau în comun: dragostea pentru cartofi prăjiţi. Or face oamenii un partid nou, mai ştii?!

Citit 1536 ori Ultima modificare Miercuri, 05 Februarie 2014 16:58

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.