Divele îşi dau găuri în direct

Divele îşi dau găuri în direct
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Discovery în varianta sexy. Sânii se zbăteau agitaţi, gata să scape cu totul din decolteul adânc al bluziţei, şi cu excepţia unor şosetuţe de un alb inocent, în rest era goală şi culcată pe o masă medicală, vociferând speriată către operatorul care filma momentul. Mâinile înmănuşate apucaseră deja, cu fermitate pensa medicală şi croiseră un pliu în pielea ei delicată, iar acul se pregătea să o străpungă fără milă. Ochii priveau măriţi de spaimă şi buzele senzuale se pregăteau să dea drumul strigătului suprem. Mă gândeam că, doar în urmă cu vreo oră, trupşorul care vibra acum lipsit de apărare şi aproape gol pe masă, se jucase fără griji într-o piscină gonflabilă, plină cu bile. Uşurel, nu-l aştepta vreo intervenţie chirurgicală de mare precizie, ci un banal piercing dublu. Pe scurt, după ce s-a zbânţuit până n-a mai putut într-o sală de joacă pentru copii, Loredana Chivu a decis că trebuie să aibă grijă şi de „jucăria” pe care le-o oferă iubiţilor ei şi şi-a vârât un cercel în buric şi unul în… hai să-i spunem zona inghinală, dar mai sus, ca să poată să-l vadă şi ea cu ochiul liber, nu numai ginecologul.

* Încă două găuri. Pe scurt, şi-a dat, dintr-un foc, patru găuri, deşi ea zicea că nu-s decât două, uitând că fiecare stras intra printr-o gaură şi ieşea prin alta, unde se înfileta. Şocant sau nu era că toată şedinţa pe piercing a fost filmată şi difuzată în emisiunea „Asistentele” de la Antena Stars, cei drept, zona genitală a divei blonde fiind blurată. Abia împodobită cu doi cercei, Loredana a simţit iute nevoia să-şi sune prietenii. „Toată lumea îmi scrie: «Cum ai făcut?», «Cum te simţi?». Zici că mă operez pe creier”, mărturisea Loredana. Păpuşă, stai liniştită, să-ţi pui piercing „acolo jos”, cum spui tu, este ca şi cum ţi-ai fi făcut singură lobotomie…

Acum, sincer am asistat în direct la televizor la ecografii, teste de sarcină, măriri de buze şi de ţâţe, extracţii de grăsime, tatuaje, de ce n-am fi privit şi o piercinguială pe viu?

Citit 1613 ori Ultima modificare Luni, 24 Februarie 2014 18:12

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.