Femeie plină, femeie goală

Femeie plină, femeie goală
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* De 3 X femeie. Sâni voluptoşi sau sprinţari, gata să „alăpteze” fanteziile erotice, plete răvăşite parcă de mâinile unui amant pasional, talie de amforă, şolduri file, coapse sculpturale, picioare lungi, ochi de pisică la vânătoare, gene fâlfâitoare, buze pline, răsfrânte senzual, parcă în aşteptarea unui sărut, unghii lungi gata să zgârie în focul pasiunii. Mda, v-aţi prins, aşa arată prototipul femeii care inundă emisiunile de aşa-zis divertisment. Femeia seminudă vestimentar, dar mai goală de conţinut decât de haine. Expresia ei e cea „desenată” de artistul care-i pictează faţa. Ochii ei n-au timp să facă „laba gâştii”, fruntea - riduri de expresie ori mici cute de îngrijorare, pentru că un strat plastifiat introdus sub piele îi transformă chipul într-un soi de mască a mirării. E goală de vorbe, e goală de idei, e goală de farmec feminin. Excită la propriu, fizicul, cardul, pofta primară, în vreme ce creierul, satisfăcut de stimuli facili, poate căuta în adâncuri femeia plină. Plină de miez, de conţinut.

Ce mi-a venit? M-am săturat de emisiunile de divertisment facil ori informaţie tabloidă, şi de protagonistele lor. Femei goale… de conţinut. Ehei, unde-s emisiunile de altădată! Poate sunau un pic prea feminist „De 3 X femeie” ori „Femeia conduce”, şi o mai luaseră şi pe contrasens. Dar ţi-era drag să te uiţi la femeile, poate agresive în spirit, uşor „ţăţite” în incisivitate, dar acaparatoare prin mesajul lor. Fie că pe ecran era Mihaela Tatu, Mihaela Rădulescu, Andreea Bănică, Cristina Ţopescu, Teo Trandafir te puteai lăsa sedus în faţa televizorului. Sedus de mintea lor, de valoarea pe care ţi-o prezentau, de ele în sine.

* Violenţă primară. Sunt la modă femeile agresive. Bunăoară, paparazii Cancan Tv şi-au făcut slujbă din urmărirea prin cluburi a Simonei Traşcă, aşa-numita Pamela de România, care, din lipsa activităţii de bază - sexuale - a devenit agresivă. O vezi cu pleacă din cluburi, stoarsă de energie, de vitalitate şi conţinut. Femeie goală. Mi-e dor să-mi umple mintea o femeie plină. De formă şi fond.

Citit 1991 ori Ultima modificare Joi, 27 Februarie 2014 17:58

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.