Reconstituirea unei nopţi de amor

Reconstituirea unei nopţi de amor
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Femei, corp la corp. „Ea a venit în spatele meu şi m-a trântit pe jos” - „Pe mine Gheorg mă ţinea, şi ea a venit şi m-a muşcat şi îmi dădea cu unghiile ca mâţa. Uite dinţii! Şi aici m-a zgâriat şi m-a muşcat şi a doua oară. Eu când am tras-o de păr în jos am încercat nici măcar să nu o calc cu tocurile! Am protejat-o pentru că nu sunt o fire violentă. Eu doar am tras-o de păr şi am spălat cu ea puţin pe jos. Eu am fost drăguţă!”. Cam acesta a fost momentul de full-contact între Mariana Roşca (aia de se lăuda că a fost blonda lui Iri şi acum se laudă că l-a cunoscut în sens biblic pe fotbalistul Adrian Cristea) şi Renata, iubita lui Leo de la Strehaia. Lupta femeiască a avut loc în culisele Acces Direct. De la ce s-au luat? Păi simplu, de la bărbaţi. Mai precis, după ce au schimbat câteva insulte şi urări de „bine”, Mariana a pus la îndoială dragostea lui Leo pentru Renata. Pân’ aici a fost! În bătălie, Mariana s-a ales cu două muşcături şi câteva zgârieturi pe braţ, iar Renata şi-a pierdut o unghie falsă şi o extensie. Se cheamă că acum e mai naturală, nu?

* Cuibuşor de nebunii. Cum te-ai simţi, ca bărbat, dacă noaptea de intimitate cu o femeie ar fi reconstituită la televizor. Şi nu în scopuri justiţiare, poliţieneşti, ci pentru satisfacerea curiozităţii populare. Scena s-a produs la „Un show păcătos”, iar protagoniste au fost cele două asistente păcătoase, Ana şi Loredana. Regizor şi scenograf, aceeaşi Mariana Roşca, supranumită devoratoarea de bărbaţi, care a ţinut să demonstreze cum a dormit în braţele sus-numitului Cristea, după o partidă care, ce-i drept, nu s-a desfăşurat în dormitor, ci prin living. Adică să înşiri femeile pe aţă, şi să ajungi la televizor să vadă lumea cum şi în ce dormi.

 * „Cu căciulili pă frunte”… „Stăm de veacuri ca un munte, în curbura arcului Carpaţi”. Cine mai ştie cântecul de pe vremea Cenaclului Flacăra? Ei bine, el mi-a reînviat în minte când l-am văzut pe celebrul actor Nicolas Cage ieşind din rulotă cu o ditai cuşma pe cap.

Citit 1726 ori Ultima modificare Miercuri, 26 Februarie 2014 19:18

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.