Amor în aşternutul lui Ceauşescu

Amor în aşternutul lui Ceauşescu
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Dictatorul era, de fapt, „Prinţişorul”. „Laura Cosoi în pat cu Dictatorul! Aşa ceva n-ai fi crezut”, titra mare, pe ecran, la ştirile Antena Stars. Aşa-i că aţi făcut ochii mari? Şi eu am reacţionat la fel când am citit şi am auzit, că Laura Cosoi a fost în pat cu Dictatorul, ba a mai postat şi poze pe Facebook. „Blondina s-a răsfăţat în aşternuturile lui Ceauşescu, alături de iubitul ei”, m-a luminat jurnalistul. Mai exact, Laura, iubitul ei şi căţelul lor au fost cazaţi într-un complex turistic celebru, fostă vilă a lui Ceauşescu, şi au stat exact în fosta cameră a lui Nicu. Aşa deci. Aşternuturile erau ale tatălui, dar camera nu era de fapt a „Dictatorului”, ci a „Prinţişorului” Nicu Ceauşescu, dacă e să restabilim adevărul istoric. Sincer, am mari rezerve că vreunul dintre ei s-ar fi putut afla „în pat” cu Laura Cosoi şi restul companiei, fie şi sub formă „spirituală”, nu trupească. Cred eu că au alte locuri mai bune de „bântuit”. Dar ce ştiu eu, încurcate-s căile ştirilor tabloide!

* Şase, Bote a aruncat (cu) prosopul! Nu, nu la un meci de box, aşa cum aţi putea crede. Nu a aruncat cu prosopul nici vreunei persoane care avea nevoie să-l folosească după o baie sau un duş. Bote a aruncat cu prosopul într-o jurnalistă. Şi ghiciţi ce, era „îmbrăcat” doar în prosop! Hai că sunt prea absconsă.

    Pe scurt, Cătălin Botezatu a petrecut o minivacanţă într-o luxoasă vilă din Turcia. Ghiciţi ce, jurnaliştii Antena Stars l-au găsit şi acolo. Şi jurnalista nu s-a mulţumit doar cu interviul în care Bote a povestit ce bine se simte şi cât e de relaxat, a ţinut să-l urmărească/ spioneze prin resort până când l-a dibuit la intrarea în saună. Iar Bote, care n-avea pe dânsul decât un prosop, a aruncat cu el după ziaristă. Noroc de un geam care a oprit contactul direct dintre ochii jurnalistei şi prosop. Şi noroc că operatorul nu a coborât imaginea în locul unde s-a aflat prosopul ca să vedem cu toţii ce-a găsit sau nu Bianca la Bote.

Citit 1430 ori Ultima modificare Miercuri, 16 Aprilie 2014 17:28

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.