Şase! Vine Fuego să ne-mpodobească ouăle!

Şase! Vine Fuego să ne-mpodobească ouăle!
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Iepuraş, pogonaş! Zău dacă pricep de ce mă mai agit să vopsesc ouă de Paşti. Nici nu trebuie să le iau gata colorate de la supermarket. E suficient să le las în faţa televizorului, la ceas de seară, şi sigur o să le găsesc fierte de mânie şi înroşite de jenă, din cauza emisiunilor cu iepuraşe ori iepuriţe voluptoase, îmbrăcate (indiferent că-i Paşti sau nu) doar în urechiuşele lungi şi pufoase şi codiţa cea năstruşnică, în timp ce Andreea Bălan le cântă „Shake it like a bunny”. Teamă-mi e doar să nu facă explozie şi să rămân fără ouă dacă vor tresări şocate aşa cum am făcut-o eu când l-am auzit pe manelistul Salam spunându-i verde-n faţă reporterei care îi lua un interviu „Ţi-am spus doar că te vreau în pat”. Juna a râs amuzată, deşi eu mă gândisem la un răspuns mult mai eficient: „Sălămior, dragă, eu te vreau feliat!”.

Sau miercuri seară, la Poveştirile de Noapte, când Denisa Biţă şi încă o modelină făceau abdomene, zbânţuindu-şi picioarele pe sus, în aşteptarea „orgasmului sportiv”. Că zic englezii că prin practicarea anumitor sporturi, femeile pot ajunge la o asemenea emoţie răvăşitoare a simţurilor. Numai că modelinele noastre erau aşa de încordate şi de chinuite de febra musculară, că n-au mai simţit nici măcar când antrenorul a încercat să le dea un impuls erotico-sportiv punându-le o mână pe fun… pardon, fesier. Şi ca să nu uit, tot la ceas de seară, Adi Mutu voia să-i vadă toate tatuajele Adelinei Pestriţu. Eu zic că nu trebuie să insiste prea mult, şi-o să-i arate Pestriţa tot-tot. Pe viu sau în reviste cu iepuraşi…

* Ouăle lui Fuego. Ştiu că există un obicei al împodobirii unei crenguţe sau pomişor cu ouă de hârtie şi decoraţiuni pascale. Dar eu vorbesc despre Agentul VIP Cristi Bracu, de la Antena Stars, care va lăsa divorţurile şi amantlâcurile pentru o seară şi o cheamă pe Monica Tatoiu să pregătească în direct pască şi ouă pentru masa de sărbătoare, şi pe Fuego să împodobească bradul cu ouă şi să lanseze o piesă în primă audiţie: „Încondeiază, mamă, oul”!

Citit 1826 ori Ultima modificare Joi, 17 Aprilie 2014 15:59

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.