La Paştele politicienilor, Mazăre s-a pocăit, Lenuţa s-a dat cu babele

La Paştele politicienilor, Mazăre s-a pocăit, Lenuţa s-a dat cu babele
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Minuni cu subtitrare. O ştiţi pe Mihaela, dragostea lui Geoană? Ei bine, v-o prezint pe Elwira, minunea lui Mihai Petre. Da, Mihai Petre, căruia totu-i cade greu la stomac, s-a aflat în postura de prezentator numai lapte şi miere, alături de soţia lui. Dacă la alte posturi tv m-am obişnuit să ciulesc urechile ca să pricep ce spun jurnaliste peltice, fonfăite, graseiate sau cu prune în gură, la Pro Tv n-am avut probleme de felul acesta. Până la Elwira. Sincer, şi în direct, şi în reluare, am simţit că am nevoie de subtitrare. Eu am priceput că româna nu e limba nativă a distinsei partenere a lui Mihai Petre, că dansul are un limbaj internaţional, dar de la performanţa de a învăţa româneşte la maturitate şi cea de a prezenta o emisiune în această limbă e cale lungă. O să-mi spuneţi că şi Wilmark pocea limba română într-un mod fermecător, evident, înainte să fie „mătrăşit” de la Pro Tv. Da, numai că micuţul Wil era un personaj, Elwira este mult prea băţoasă pentru aşa ceva, iar discursul ei, oricât de cald se voia, suna scrâşnit şi strepezit. Şi colac peste pupăză mai venea şi Mihai Petre cu „Elwira, minunea mea, mi-a fost dor de tine” (stătuseră despărţiţi 15 minute) de mi-a crescut glicemia înainte să gust din cozonac şi pască.

* Spovedanie fără DNA. Am trăit s-o văd şi pe asta. Radu Mazăre, care lua lumină de Înviere de la stroboscopul cluburilor din Mamaia, s-a dus la mitropolit să-l spovedească. Păi pentru asta l-au tot chemat la DNA! I-au dat şi „canon”  24 de ore la pârnaie. La final a ieşit de acolo cu o icoană sfinţită pe care le-a trimis-o în dar colegilor de celulă. Dom’le, ce schimbă „răcoarea” perspectiva asupra vieţii!

* Udrea cozonaci ne face. Mai ţineţi minte că acum doi ani Elena Udrea s-a oprit din făcut borş de miel ca să-i răspundă lui Victor Ponta? Ei bine, anul acesta a făcut cozonaci, mai exact babe, în Bucovina, la Kanal D. Culmea coincidenţei, deşi purta ie şi basma legată şmechereşte pe cap, de pe tocurile cui nu s-a dat jos. Ca să-i iasă cozonacii la înălţime…

Citit 1402 ori Ultima modificare Marți, 22 Aprilie 2014 18:03

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.