Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
1 comentariu

* Câte pătrăţele au bărbaţii? Asta a fost dilema gălăţeanului pretendent la inima Burlăciţei Andreea Mantea, după ce vedeta i-a cerut ferm să se dezbrace: „Dă-ţi asta jos, dă şi tricoul jos!”. „Pentru ce?”, a întrebat, candid, Gabi. (Adică o femeie sexy îţi cere să rămâi cu pieptul gol în faţa ei şi tu ai nevoie de explicaţii?!) Andreea nu voia decât să-i facă o poză în postul de salvamar, dacă tot se aflau pe malul oceanului. „Nu pot spune că sunt mândru de cum arăt, am arătat şi mai bine... M-am îngrăşat… e şi vârsta”, îşi tot găsea scuze gălăţeanul, în vreme ce Andreea era de cu totul altă părere: „Hai că nu stai rău!”. Dar cum un singur bust gol nu era suficient, alţi doi concurenţi i s-au alăturat, oferindu-i lui Gabi şansa unei comparaţii. „Unul arată bine, dar are riduri pe la ochi! Altul arată şi mai bine, are păr alb şi barbă albă. A făcut pozele, probabil, să facă o comparaţie: ăsta are opt pătrăţele, ăsta are doar şase, ăsta are doar una. Am şi eu tot opt pătrăţele, doar că sunt pe interior”. Oricum, interesul Andreei pentru Gabi nu stă în numărul de pătrăţele de pe abdomen, ci în cu totul altceva. „Se spune că dacă faci o femeie să râdă, se va îndrăgosti de tine. Iar unul dintre ei ştie să facă lucrul acesta. Gabi. Îţi mulţumesc că mă faci să râd!”, avea să mărturisească Andreea, oferindu-i trandafirul salvator.
* Scandal. Supărat că a fost eliminat în ediţia trecută, Vali, unul dintre concurenţi, i-a trimis un mesaj jignitor lui Bogdan Vlădău, prezentatorul emisiunii: "Să o ... pe Andreea şi din partea mea!". Ciudat este că SMS-ul a fost făcut public după ce Vali primise a doua şansă de a merge mai departe în emisiune, ca şi când totul ar fi fost programat. Dilema lui Vlădău era dacă şi alţi concurenţi cred acelaşi lucru, că prezentatorul se culcă cu Burlăciţa. Ce mare chestie? Doar şi într-unul din sezoanele trecute, câştigătoarea inimii Burlacului l-a părăsit pe bietul crai pentru prezentatorul Cătălin Botezatu!

Citit 2940 ori Ultima modificare Vineri, 11 Iulie 2014 13:02

1 comentariu

  • postat de AMALIA Duminică, 13 Iulie 2014 09:46 5.13.142.*** Link la comentariu
    2
    3

    BRAVO GABI,DA-O GATA PE ANDREIA SI FAO SA SE TAVALEASCA....DE RAS....SA UITE DE CEILALTI SI SA FII TU CEL ALES,UN SFAT..POARTATE MINUNAT SI INREPROSABIL SA FACI CINSTE CELOR CE TE-AU CRESCUT.

    Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.