Gâdea, Badea sau Banciu? Pe care-l ustură mai tare buzunarul?

Gâdea, Badea sau Banciu? Pe care-l ustură mai tare buzunarul?
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* S-a publicat topul amenzilor CNA pe primele şase luni. Nu avem parte de nicio surpriză. Campionul amenzilor a fost grupul Intact. Antena 1 şi Antena 3 a avut printre cele mai multe sancţiuni, dar şi cel mai mare cuantum. Antena 3 a atras nouă sancțiuni, dintre care o somație și opt amenzi care au totalizat 200.000 de lei (47.000 de euro).

CITEŞTE ŞI: Am pus mâna pe ţestoasa ta!

Sancţiunile au fost atrase în general de emisiunile "Sinteza zilei" şi "În gura presei", dar şi pentru programe de ştiri. Cea mai mare amendă primită anul acesta de Antena 3 a fost de 50.000 de lei pentru denigrarea Andreei Pora. Postul a mai fost taxat, cu 20.000 de lei şi pentru atacuri la şeful ANI, Horia Georgescu, şi cu 30.000 de lei pentru atacuri la Andrei Pleşu. Hmm... cred că au băieţii ăştia ceva cu Antenele... sau nu?
* Jale mare pentru Radu Banciu, această gură de canal a naţiunii. Antena Group, Antena 2 şi Antena 3 au câştigat un proces intentat B1 TV şi lui Radu Banciu. Instanța îi obligă pe cei doi să plătească câte 50 de lei şi să-şi exprime scuze publice. "Obligă pârâţii la plata, în solidar, a câte 50 lei, către fiecare dintre reclamante, cu titlu de despăgubiri pentru prejudiciul moral produs reclamantelor, şi la exprimarea de scuze în mod public faţă de reclamante în cadrul emisiunii “Lumea lui Banciu”, difuzată de postul de televiziune B1 TV", se arată în decizia instanțe.

CITEŞTE ŞI: Oana - în luna de miere, Bendeac - pe "motopârtz"

Andreea Berecleanu a câştigat în iarna anului trecut un proces cu Banciu şi cu B1 TV, cerând daune morale de 30.000 de lei şi scuze publice. Prezentatoarea Observatorului de la Antena 1 a dat în judecată postul de ştiri şi pe Radu Banciu după ce realizatorul a afirmat într-o emisiune, în luna mai, că „Andreea Berecleanu a umblat din floare-n floare, pentru funcție. Şi-a găsit bărbaţi bine situaţi care să o propulseze“. El a mai vorbit şi despre o presupusă relaţie cu Dan Diaconescu (OTV). Acum, poate stimabilul va reuşi să-şi mai pondereze invectivele.

Citit 1475 ori Ultima modificare Joi, 10 Iulie 2014 14:56

4 comentarii

 • postat de PC
  Vineri, 11 Iulie 2014 20:20
  89.136.2.***
  Ce nu au inteles personaje ca SS ! ... suntem singura tara din UE in care un Presedinte cu dosar penal a numit Procurorul DNA care ar urma sa-l cerceteze penal si judecatorii ICCJ care ar urma sa-l judece ! Curat-murdar justitie ar zice Caragiale !
  3
  0
  Raportează
 • postat de ss
  Vineri, 11 Iulie 2014 17:51
  79.116.104.***
  Antena 3 e postul tv care a introdus URA in societatea romaneasca care oricum avea destule tare......minciunile repetate de mii de ori si manipularile grosolane au aderenta la un popor sarac cu duhul, asta ca sa folosesc formularea mai eleganta! Totul pt. lupta celui mai abject personaj, Voiculescu aka Motanul Felix cu statul de drept si pt subordonarea justitiei! Traim intr-o tara extrem de murdara moral......cel mai mare rau in aceasta tara il reprezinta oamenii care o populeaza!
  3
  7
  Raportează
 • postat de Te vad
  Vineri, 11 Iulie 2014 10:00
  92.80.166.***
  Pe cand o situatie privind persoanele amendabile din CNA?
  0
  8
  Raportează
 • postat de michael jacson
  Vineri, 11 Iulie 2014 09:40
  5.13.214.***
  Gunoaie umane prostesc oamenii la TV. Cu base anti base altceva nu stiu ... o prostie repetata la infinit e crezuta .... iti spun altii ce trebuie si cum trebuie sa gandesti ..... penibili
  3
  7
  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.