Gâdea, Badea sau Banciu? Pe care-l ustură mai tare buzunarul?

Gâdea, Badea sau Banciu? Pe care-l ustură mai tare buzunarul?
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* S-a publicat topul amenzilor CNA pe primele şase luni. Nu avem parte de nicio surpriză. Campionul amenzilor a fost grupul Intact. Antena 1 şi Antena 3 a avut printre cele mai multe sancţiuni, dar şi cel mai mare cuantum. Antena 3 a atras nouă sancțiuni, dintre care o somație și opt amenzi care au totalizat 200.000 de lei (47.000 de euro).

CITEŞTE ŞI: Am pus mâna pe ţestoasa ta!

Sancţiunile au fost atrase în general de emisiunile "Sinteza zilei" şi "În gura presei", dar şi pentru programe de ştiri. Cea mai mare amendă primită anul acesta de Antena 3 a fost de 50.000 de lei pentru denigrarea Andreei Pora. Postul a mai fost taxat, cu 20.000 de lei şi pentru atacuri la şeful ANI, Horia Georgescu, şi cu 30.000 de lei pentru atacuri la Andrei Pleşu. Hmm... cred că au băieţii ăştia ceva cu Antenele... sau nu?

* Jale mare pentru Radu Banciu, această gură de canal a naţiunii. Antena Group, Antena 2 şi Antena 3 au câştigat un proces intentat B1 TV şi lui Radu Banciu. Instanța îi obligă pe cei doi să plătească câte 50 de lei şi să-şi exprime scuze publice. "Obligă pârâţii la plata, în solidar, a câte 50 lei, către fiecare dintre reclamante, cu titlu de despăgubiri pentru prejudiciul moral produs reclamantelor, şi la exprimarea de scuze în mod public faţă de reclamante în cadrul emisiunii “Lumea lui Banciu”, difuzată de postul de televiziune B1 TV", se arată în decizia instanțe.

CITEŞTE ŞI: Oana - în luna de miere, Bendeac - pe "motopârtz"

Andreea Berecleanu a câştigat în iarna anului trecut un proces cu Banciu şi cu B1 TV, cerând daune morale de 30.000 de lei şi scuze publice. Prezentatoarea Observatorului de la Antena 1 a dat în judecată postul de ştiri şi pe Radu Banciu după ce realizatorul a afirmat într-o emisiune, în luna mai, că „Andreea Berecleanu a umblat din floare-n floare, pentru funcție. Şi-a găsit bărbaţi bine situaţi care să o propulseze“. El a mai vorbit şi despre o presupusă relaţie cu Dan Diaconescu (OTV). Acum, poate stimabilul va reuşi să-şi mai pondereze invectivele.

Citit 1529 ori Ultima modificare Joi, 10 Iulie 2014 14:56

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.